Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dj vagy zenekar?
Felmerült bennünk ez a kérdés.
A Dj is tud múlatósat játszani és ha már az esküvő végén csak a fiatalok vannak akkor jöhetne egy kis party.

Hát nálunk nem jelentett problémát, hogy nem volt szünet. Sőt, sokan azt mondták, hogy ez volt idáig a legjobb lagzi amin voltak.
Nem kell ám mindig mindenkinek táncolni! Aki beszélgetni aklar vagy pihenni, cigizni, annak nem kell szünet hozzá :)

Na az általam említett lagzikban ez nagy gáz volt. Mert ugye akartak, de nem hallották egymást a zenétől. Volt 1-2 ember, aki táncolt, de már mindenkinek kivolt a f*sza a zenével :D
Meg is értem, tényleg az üvöltést sem lehetett hallani, épp ezért ment haza mindenki, mert nem érezték jól magukat.
Örülök, hogy nálatok jól sült el a dolog :)

Szia!
Nálunk DJ volt. A férjem azt szeretett volna, én eddig csak olyan lagziban voltam, ahol élőzene szólt. Féltünk az idősebbek, különösen a nagyszülők miatt, de jól vették a kanyart, mikor mondtuk, hogy DJ lesz.
Nem bántam meg egy percig sem, hogy engedtem a páromnak, még a nagyim is ropta, aki 20! éve nem táncolt... :)
A vőféllyel is tökéletesen együttműködött a DJ srác. Minden hagyományosan zajlott, volt mulatós is, mai zene is. Nekem ez a tapasztalatom. Amúgy mindegy hogy élőzene vagy DJ, a lényeg: értse a dolgát, korrekt legyen, és a Nagy napon értetek legyen :)
Köszönöm szépen a sok választ.
Úgy néz ki hogy a több szavazatot a Dj kapta. Elgondolkozunk rajta. Köszönjük :)
Bővebben kifejtve itt találgatsz rá választ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!