Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dj vagy zenekar?

Figyelt kérdés

Felmerült bennünk ez a kérdés.

A Dj is tud múlatósat játszani és ha már az esküvő végén csak a fiatalok vannak akkor jöhetne egy kis party.

2012. okt. 19. 13:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fordítva is igaz. Ha jó a zenekar akkor ők is tudnak party zenét nyomni. Sőt hangulat szempontjából szerintem ideálisabb is. Baranyában tudok nagyon jó zenekart ha idevalósi vagy. De utaznak is ha kell. :)
2012. okt. 19. 13:45
 2/15 A kérdező kommentje:

Pest megye.

Tudsz róluk linket küldeni?

köszi

2012. okt. 19. 13:48
 3/15 anonim ***** válasza:
64%

Mi is hezitáltunk a kettő között. Végül aztán az döntött, hogy a zenekar, akármilyen jó is, biztosan nem úgy tudja előadni azt a számot, ahogy az eredeti. És nem minden esküvői énekes tudja tökéletesen elénekelni a magyar és külföldi, különböző hangnemben, hangszínnel és stílusban énekelt számokat. Ettől függetlenül a zenekar sokkal jobb hangulatot tud teremteni, ez biztos. Én még mondjuk nem láttam olyan esküvőt, ahol a zenekari énekes hangja mindenkinek bejött volna, de persze lehet.

Végül aztán egy olyan DJ mellett döntöttünk, akinek volt egy speciális paravánja, így nem volt csúnya az asztalra kipakolt rengeteg cucc meg kábel, hanem egy hangulatos esküvői paraván eltakarta az egészet.

És szerintem a DJ olcsóbb is.

2012. okt. 19. 14:04
 4/15 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Itt egy link:

[link]

Mindent meglehet vele /velük beszélni. Ha megkeresed és érdekes lehet, írj vissza ide és intézek valami kedvezményt is :)

2012. okt. 19. 14:31
 5/15 anonim ***** válasza:

dj...nálunk evidens, hogy az lesz, mert a völegényem is dj...unokatesom esküvőjén is dj volt és remek buli volt...volt minden ami fülnek ingere...mindenki igényeit kielégítve:) szuper volt!:)

24L

2012. okt. 19. 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:
38%

Én eléggé a minőségre törekszem, ezért szóba sem jöhetne a DJ.

Az élőzenének párja nincs, ami ott szól melletted.

Ismerek egy olyan zenekart, akinek van nőtagja és csodálatosan énekel. Abbát például. Szóval változatos, mindenki számára élvezhető, akármit játszanak.

A minőségnek ára van, de az élőzenét egy szar gépre cserélni, hát akkor inkább spórolok.

A DJ a diszkóba való.

2012. okt. 19. 19:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ár tekintetében annyival nem olcsóbb. 150-200 ezer forintért olyan minőségi zenekart lehet hívni, hogy csak na.

Egy DJ ismerősöm 100-at kapott egy lagziért. Neki megérte, gondolom a párnak is, de ennyiért már minőségi élőzenét is kapott volna.

2012. okt. 19. 19:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekünk dj volt és nem bántam meg! Mindenki nagyon jól érezte magát. Volt minden, mulatós, meg fiatalosabb zene is. A karaoke is nagy sikert aratott! És mindez 40e ft-unkba került idén! Ja és arról nem is beszélve, hogy csak 1 embernek kellett a vacsiját fizetni, nem 3-4-5nek.
2012. okt. 20. 15:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja, meg még valami. A zenekar szüneteket tart amikor általában csönd van... Na a dj-nél nincs ilyen!
2012. okt. 20. 15:15
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy gondolom a szünetre szükség van.

Nem csak a zenekar miatt, hanem a vendégek miatt is.

Sok olyan buliban voltam, ahol nem volt szünet, az esetek 90%-ban 1-kor mindenki lelépett. Folyamatosan nem lehet táncolni, a zenétől meg nem lehet beszélgetni, szóval rossz volt az egész, az ifjú pár meg ott sajnálkozott. Magukra vessenek, én nem igazán sajnáltam őket, gondolhattál volna.

Az esetek 10%-ában azért sült el jól, mert hatalmas szabad tér volt és kellemes idő, aki beszélgetett, annak ki kellett mennie, de még így sem volt az igazi.

Halk zenét a szünetre a zenekar is be tud tenni, nagyon komoly hangtechnikai eszközeik vannak a minőségieknek.

2012. okt. 20. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!