Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászút Magyarországon, ahol cukorbetegként is jól érezhetem magam?
Más lenne a taktikám.A várost a szívem vágya szerint választanám ki,aztán körbenéznék,hogy milyen szálláslehetőségek vannak.Amiknek a színvonala (tisztaság,szórakozási lehetőség,ár stb.) szempontjából megfelelne,azokat összegyűjteném és megkérdezném,telefonon,e-mailben,hogy ilyen igény esetén van-e lehetőség náluk a megoldásra.Gondolom így is szűkülni fog a kör,de legalább nem érezném úgy,hogy muszáj ebbe a szállodába mennem,mert is speciálisan tudok étkezni,holott nincs kedvem erre a környékre menni és legszívesebben egy másik városban csavarognék.
A "kedves" hozzászólót pedig hagyd figyelmen kívül.Sokan,sokféleképpen kezelik a betegségüket.Nem picsogás az,ha figyelsz magadra.Nem cirkuszolsz látványosan,de ha valami nem tesz jót a szervezetednek,akkor ne edd meg,csak azért,mert nincs miből válogatni.Neki elég volt,hogy mérte a cukrát,mivel nem patkolt el két nap alatt,így úgy gondolja ő felelelősségteljes.Az ő dolga. Én sem rúgnám fel diétámat és dőzsölnék,mint egy gyerek,akit beszabadítottak egy csokigyárba,mert most nem otthon vagyok. Ez nászút,ami rólatok szól,de megőrülni erre a pár napra sem kell.Sok ember gondolja úgy,hogyha nyaral,akkor zabálhat,főleg,ha korlátlan fogyasztású svédasztal van,na akkor kelnek ki magukból igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!