Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn erre bevonulni a templomba jó ötlet? Vagy más ötletetek van?
2009. aug. 6. 22:35
11/14 anonim válasza:
Nekem nem rosz ötlet,én majd ha lesz esküvőm kill billre vonulok be.Ez megtetszett.Jópár évig tanultam harcművészeteket (krag-maga,aikido és hasonlók) jól fog állni Nekem :)
12/14 anonim válasza:
Szerintem sem templomba való. De miért nem a polgárin teszitek be, oda ideális ha nektek ez tetszik. A templom szerintem több tiszteletet érdemel.
13/14 anonim válasza:
polgárin belefér, templomba nem. Valószínűleg nem is engednék a könnyűzenét. Komolyzene, vagy egyházizene való oda.
14/14 anonim válasza:
A házasságotokra ennyire vadul kell készülni?Hát mi ez valami végzetes szörnnyü dolog?Szerintem válasz valami romantikus zenet eezzel a stilussal átdolgozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!