Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel októberi esküvőmre?
Én mondjuk személy szerint a polgári esküvőt nem érzem fontosnak, ezért én majd szerintem sima utcai ruhában megyek majd.
De ha csinosabb szeretnél lenni, akkor egy világosabb kosztümöt javasolnék, vagy akár egy kis ruhát. Attól is függ, hogy hány éves vagy.
Nekem is egyszerű polgári volt, két tanúval, egy kora tavaszi napon. Szatén nagyestélyit csináltattam rá egy varrónővel. Nekem tartalékban volt egy szép stólám, és taxival mentünk oda-vissza.
Ha nagyon egyszerűt akarsz, akkor egy jól szabott kosztüm (plusz hozzá illő cipő, de vehetsz kalapot és kesztyút is mellé) is nagyon megfelel, fehér vagy világos színben. Választhatsz olyat is, amelyiknek hosszú a szoknyája és rövidebb a blézere (de hosszú ujjú). Attól függ, hogy miylen messze kell menni, mennyire vagy fázós, hol lesz a vacsora, átöltözöl-e arra (én azt tettem).
Sok boldogságot! :)
Nekünk is két tanús esküvő lesz, viszont én menyasszonyi ruhát fogok felvenni, mert nem a násznépnek öltözöm, hanem az eseménynek :)
Ha semmiképp sem szeretnél menyasszonyi ruhát, akkor valami szép fehér/krém koktélruha, kisestélyi, boleróval (nagyobb bevásárlóközpontokban vannak kifejezetten ilyen boltok is).
Én is a Dress boxot ajánlom, van több plázában is, és 20ezer alatt is lehet találni szép ruhákat. Sőt láttam egyszerű menyasszonyit is, teljesen egyenes szabású,hosszú ruha mindenféle flanc nélkül (tehát nincs benne abroncs, nincsen rajta masni meg fodor stb.... Azt akár utána el is adhatod szalagavatósnak vaterán.
Cipőt is egyszerűbbet vegyél, amit fel lehet venni más alkalomra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!