Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mi a francot csinaljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a francot csinaljak?

Figyelt kérdés
Evekkel ezelott tartotta az egyik volt osztalytarsnom az eskuvojet. Persze hivatalos voltam. Nem voltunk baratnok de illett volna elmenni mivel falubeli is volt. A lenyeg, hogy nem mentem el mivel kulfoldon tartozkodtam es olyan volt a munkam h nem johettem el. Gondoltam majd ha hazamegyek elviszem a penzt (felenk igy szokas) de az is elmaradt. Nagyon szegyenlem a mai napig de ez van. A kerdesem az lenne, ha nekem lesz eskuvom mi lenne a helyes: hivjam meg vagy ne hivjam meg? Ha meghivom az pont olyan lenne h en b@sztam ra elmenni az eskuvodre de te azer eljohetsz az enyemre, ha meg se hivom az meg pofatlansag, nem? Egyebkent en szuk koru eskuvot szeretnek, csak a nagyon kozzeliekkel, ha igy lesz akkor talan nem gond h nem hivom meg. De ha megse akkor ilyen helyzetbe mit kell tenni?
2012. okt. 9. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól hogy ismered, mert falubelid, viszont nem vagytok barátnők, akkor nem vagy köteles meghívni. Ennyi erővel meg kellene hívnod az egész falut. Ne aggódj ezen, nem kötelező meghívni. És ez még csak pofátlanság sem lenne szerintem.
2012. okt. 9. 18:20
 2/4 anonim válasza:
Egyik gyerekkori barátnőmnek aki ráadásul falubeli és majdnem szomszéd most volt az esküvője, az egész baráti körünket, sőt még a sminkesét is meghívta csak engem, és páromat nem...sztem nem kell meghívnod, ha nem akarod, mindenkinek jogában áll megsértődni :)
2012. okt. 9. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem hívnám meg.
2012. okt. 9. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:

miért kéne?

Mi csak a legközelebbi barátokat és a családot hívjuk meg. És szerintem én nem is fogom az egész széleskörű családot meghívni, mert hát miért is? Pl olyanokat, akikkel 10 évente váltok szót 2szer, nem igazán érdemes.

Meg akkor már az összes kollégámat is meghívhatnám. Jó ég, és lenne végül minimum 600 vendég. Áhhhh neeeeem. A világon nincs annyi pénz, hogy ilyen nagy lagzit tudjon csinálni a mai Magyarországon valaki.

Nekünk inkább az esküvő a fontos, hogy össze legyünk házasodva, és nem a banzáj.

2012. okt. 14. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!