Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esküvői ruhaszalon a legjobb Budapesten? Melyiket ajánljátok?
Nézd meg a Magnólia szalont a belvárosban, az Oktogon, és a nyugati között, de írd be a keresőbe.
Barátnőm onnan bérelte a ruháját, gyönyörű volt, Én is voltam ott, mert a lányom volt a koszorúslány, és menni kellett próbálni. Iszonyú aranyos volt az eladó lány, igényes a szalon, a ruhák, minden! Barátnőm nagyon igényes, ezért gondolom, jó sok szalont megnézett, mire ide eljutott, és mellettük döntött.
Én a Golden Rose szalonban béreltem a ruhámat, és nagyon elégedett voltam!
Gyönyörűek a ruhák, és az árak is jók voltak. Év elején az esküvőkiállításon akciós volt szinte minden, ott választottam én is ki a ruhámat.
Nagyon aranyosak, rugalmasak és segítőkészek voltak én például szerettem volna, ha ruhának van egy nyakba akasztható csipke pántja, ami levehető, hogy lehessen variálni, és azt is megoldották. A kiegészítők is klasszak voltak. És abban is rugalmasak voltak, hogy pár nappal korábban elhozhattam a ruhát, mint szokás, mert mi már az esküvő előtt pár nappal fotózkodtunk a Budai Várban.
Úgyhogy a ruhák kifogástanok, gyönyörűek, amit én választottam pl. nagyon szép alakot is csinált, alakformáló volt a merevítések miatt, nagyon örültem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!