Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A kozármislenyi Két Szekér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kozármislenyi Két Szekér Fogadóról mi a véleményetek? Járt már valaki ott vendégként, vagy tartotta ott a lagziját?

Figyelt kérdés

Ha igen, meg voltatok elégedve vele, mik voltak a tapasztalatok(minden érdekel)?

Mennyibe került az étterem foglalója körülbelül?

60 fős lagzit tervezünk, egyenlőre még csak a tájékozódás szintjén tartunk. :)

2012. okt. 3. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én visszajáró vendég vagyok, nagyon szeretem a főztüket, igazán olcsón igazán nagy adagot adnak!

Az ismerőseim 80%-a ott tartja/tartotta a lagziját, mind meg volt vele elégedve. Pincérek kedvesek, korrektek, a hely maga szép! Jó környéken van, és ráaádásul olcsó szállást is tudnak biztosítani... Ha nekem lesz lagzim szinte biztos, hogy ott fogom tartani.

Zenészt, mindent ajánlanak ha kell, lehet bevinni bort és azt hiszem 1 féle töményet, de ezekben lehet alkudozni.

Süteményt akármennyit.

A szekér tál nevezetű étel nagyon-nagyon finom! (szerintem)

Ha bármi kérdésed van még, írj nyugodtan :)

2012. okt. 3. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

osztom az első véleményét, nagyon nagyon finom, nagyon nagy adagokat adnak, és ehhez képest olcsó! mi is szerettük volna ott, de sajnos 120főt csak két teremben tudtak volna elhelyezni.

Szerintem nagyon JÓ!

Sok boldogságot!!

2012. okt. 3. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A mi esküvőnk ott lesz jövő szeptemberben. Voltunk előkóstolni, és nagyon jót ettünk. :) Adnak alap dekort (fehér abrosz, futó, szalvéta és gerbera/szegfű a választott színben) aminél mi nem is szeretnénk többet. Nekem jó választásnak tűnik, rosszat m-ég nem hallottam róla.

Jó szervezést!

24N

2012. okt. 4. 11:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagytok a helyről! :)
2012. okt. 4. 14:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolótól még annyit kérdeznék, hogy ti alkoholt visztek be?

Miből mennyit lehet?

És még egy - lehet buta- kérdés: üdítőt is lehet bevinni? Vagy azt általában sehol nem engedik?

2012. okt. 4. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, bort és pálinkát tervezünk bevinni, bár elég sokan lesznek kocsival...az időpontot már telefonon lefoglaltuk, év elején megyünk előleget fizetni, akkor pontosítunk. Üdítőt itt nem kérdeztem, de egy másik helyen azt mondták ilyet senki sem szokott csinálni, meg hol hűtjük majd?? Szóval év eleji egyeztetésen minden kiderül.

Nekünk pénteki napon lesz, 20 fővel, így annyira nem veszélyeztetett az időpontunk, de ha szombatra tervezitek akkor érdemes egy évvel előtte oda telefonálni és beíratni a foglalást, mert már szept. végén volt egy évre előre foglalásuk.

24N

2012. okt. 4. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

üdítőt sehol sem engedik bevinni, meg a sört sem, mivel abból van a profit jelentős része.

az az étterem, aki engedi a töményet mondjuk korlátlanul (nálunk annyit és olyat viszünk, amit csak szeretnénk, de pl. van ahol csak pálinkát, vagy csak 1 fajta töményet engednek), az nagyon ritka.

A bort és sütit általában mindenhova belehet

2012. okt. 5. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!