Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 10 év korkülönbség a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év korkülönbség a nő javára? Nő 40, férfi 30. Szülnétek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 15:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Na de mikor később szeretne a férfi?

A nő már 40 évesen is elég koros egy terhességhez, pár év múlva még inkább az lesz...

Én nem szülnék 40 felett. De ha te is szeretnéd, meg ő is, akkor vágjatok bele. Csak ne halogassátok, hisz nagyon nincs mire várni, nem is biztos, hogy hamar összejönne, és minden évvel nagyobb a rizikója a rendellenességeknek. 40 évesen 1:110 aZ esélye a down szindrómás babának, 41 évesen 1:85 42 évesen 1:65...

2012. okt. 1. 16:16
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
Ez elég fura...Nekem legalábbis. Azért, mert én 22 éves vagyok, a vőlegényem 30, anyám 42. 30 éves létére nem érzem azt, hogy 7,5 év van köztünk, gyermeteg még. Szerintem egy 40 éves nő túl komoly a 30 éves pasihoz. De ez csak az én véleményem, bele lehet kötni, és nem kell vele egyetérteni!
2012. okt. 1. 17:36
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Nem, nem szülnék neki gyereket. Nem hiszem, hogy hosszú távon működőképes a kapcsolat. Majd 35-40 évesen rájön arra, hogy neki nem 45-50 éves nővel kellene lennie, akinek ráadásul gyereke is van. A lányod jobban passzol hozzá, 30 évesen még nagyon éretlenek a férfiak, te max csak arra lennél jó, hogy legyezgesse a hiúságát, hogy egy 10 évvel idősebb és ezáltal tapasztaltabb nőt is megfektetett.
2012. okt. 1. 17:41
 14/23 yuda ***** válasza:
77%

Édesanyám másodjára házasodott és hasonló volt a felállás.

Ebben a korban tíz év simán belefér és lehet harmonikus kapcsolat. Szülni is simán lehet akár 45 éves korig is... a szülés ideje kijjebb csúszott az utóbbi 20 évben. Egyre többen válallnak gyereket 40 körül.

Aki ezt cáfolja, elég tudatlan, hogy finoman fogalmazzak.

Persze tudom, hogy az ide beíróknak nem kötelező tájékozottnak lenni, ám ha nem az, tanácsos lenne inkább semlegesen azt mondani: nem tudom, mintsem kijelenteni valamit kőkeményen, amihez nem ért.

2012. okt. 1. 18:12
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
60 éves ennék mire a gyerekem 20..é ne szülnék igaz nem is járnék 10 évvel fiatalabb pasival..
2012. okt. 2. 07:30
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Máshogyan is lehet nézni a dolgot. Aki idősebb nőt választ párjául, sokkal jobban megmarad mellette, mint akik fiatalabbat vesznek el. Nap mint nap otthagyják a vele egykorú feleséget, vagy fiatalabbat, egy még fiatalabbért. Ez viszont ebben az esetben nem fog bejönni, mert már eleve idősebb nőt választott, valamiért, tehát neki igénye van arra, hogy egy tapasztalt, érett nő legyen mellette. Tehát a kapcsolat működhet, de nem szülnék 40 évesen, mert az a gyermekvállaláshoz már koros.
2012. okt. 2. 18:17
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
Az egy dolog, hogy kitolódott a szülésnél a kor, de attól még a szervezet már 40 évesen öreg ehhez. Ha tetszik, ha nem.
2012. okt. 2. 18:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Persze, lehet 45 évesen is szülni, csak sokkal nagyobb eséllyel lesz mondjuk down-kóros a gyerek, de ha egészséges is, gondolj már bele, mire támogatni kéne, már rég nyugdíjas vagy halott leszel, az unoka után nem bírsz majd menni, rád se lehet majd bízni, meg ilyenek. Én nem szülnék ilyen későn semmiképpen sem.

Nem is az, hogy a pasas fiatalabb, de 40 évesen már lehet teherbe se esik egy könnyen, nem rendelésre jön a gyerek, a végén eltelik egy csomó idő, mire összejön, meg még hónap mire megszületik, én ennyi idősen nem kezdenék gyereket gyártani az biztos.

2012. okt. 2. 23:40
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
16 ez a világ legnagyobb ökörsége. BÁRKIT otthagyhatnak mindentől függetlenül. Ennyi erővel úgy is nézhetjük, hogy mire 35-40 éves lesz a pasas lesz otthon egy asszonya, aki még nem bírta leadni a babahájat, mert hát bizonyos kor felett lefelé egyre nehezebben megy, de már klimaxol is, meg amúgy is ő mint férfi pont most kezd el "öregedni" de még kacsingatnak rá a 20 éves csajok... Vagy otthagyja másik idősért, mert miért ne. Akármi. Azért, mert épp 10 évvel idősebb a nője az nem azt jelenti, hogy "örökkébb" tart mint más kapcsolatok.
2012. okt. 2. 23:44
 20/23 anonim ***** válasza:

"30 éves létére nem érzem azt, hogy 7,5 év van köztünk, gyermeteg még. Szerintem egy 40 éves nő túl komoly a 30 éves pasihoz."

A te pasidhoz öreg, mert a saját bevallásod szerint is fiatalabbként viselkedik a párod (ez abból is látszik, hogy 8 évvel fiatalabb lánnyal jár). Én nem járnék tíz évvel fiatalabb fiúval, de ha 40 leszek, lehet, hogy lejjebb tolódik a határ (most 5-7 évnél van).

2012. okt. 3. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!