Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen lenne vendégként egy őszi esküvőre?
2012. szept. 30. 23:01
11/17 anonim válasza:
tök mindegy,ha nem illik hosszú ruhában menni!! kosztüm,nadrágkosztüm, hasonlók igen,ilyen ruha nem illik!
12/17 A kérdező kommentje:
Arról már hallottam, hogy nem illik feketében, fehérben, pirosban menni, sem pedig túlöltözni a menyasszonyt. Na de nem illik hosszú ruhában menni?? Voltám már pár esküvőn-igaz, nem őszin, hanem nyári esküvőkön de most nem ez a lényeg- de ott a rokonoktól elkezdve, munkatársakon át, a barátnőkig rengetegen viseltek hosszú ruhát.
2012. okt. 1. 11:38
13/17 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszik, mert úgy fogsz kinézni benne, mint egy fatörzs blézerben.
14/17 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy van csípőm, derekam és popsim és egy kis mellem is, így ez a veszély nem fenyeget. :)
2012. okt. 1. 14:34
15/17 anonim válasza:
Ez a ruha combközépig fel van vágva, nem valami illő. Nem láttál még rendes képet róla?
Ha meg nem lenne, akkor tényleg a fatörzs effektus, mert a blézer pont kitakarja a ruha érdekes formás részét, hiába vagy csinos. Amúgy az ilyen szabású ruhát, ha van alakod nem szabad próba nélkül megvenni. Ha piszkavas vagy biztos jól áll, de homokóra alkatú, formás lányokat sok maxi ruha elrejti, eltakarja a formáikat, és hülyén néznek ki benne, ehhez jön még hozzá, hogy ha ráveszel valamit, akkor még a legalább látszó formás részeid is eltűnnek.. Szóval addig ráérsz, menj el nyaralni valahova, ahol kapható és próbáld fel, mert koránt sem biztos, hogy rajtad is jól állna.
16/17 anonim válasza:
17/17 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy combközépig fel van sliccelve. Szerintem ennyi még belefér.
2012. okt. 1. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!