Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét múlva lesz az esküvőnk, nekem már most remeg a gyomrom. Ez normális?
Minden apróság miatt aggódom, és egyre nagyobbra nő a torkomban a gombóc.
Ne értsétek félre, párommal lassan 9 éve együtt vagyunk, szóval nem bizonytalankodom. :)
Olyanoktól félek, hogy mindenki jól érezze magát, ne essen az eső, ki tudjunk fizetni mindent, ne rontsam el a fogadalmat, stb...
Van valami jó tippetek hogy megnyugodjak??? :))
Az esküvő után is épp ugyanúgy fog felkelni a nap, minek csinálsz bolhából elefántot?
Egy már házas.
Köszönöm a válaszokat, Nektek is sok boldogságot, gratulálok! :)
Utolsónak: szerintem nem "bolhából elefánt", NEKEM fontos az esküvő..és lehet hogy utána semmi sem változik, de nem ez a lényeg..Hanem hogy szeretem a páromat, családomat, barátaimat akik ott lesznek, és ezért szeretném hogy minden rendben menjen, és mindenki jól érezze magát...
Nekem két hete volt, nagyon izgultam előtte hetekig. Aztán amikor elkezdődött már nem féltem. Amikor megláttam a párom a kikérőn elmúlt. Nagyon jól sikerült, pedig mi annyira nem is szerveztünk rá. 88-an voltunk. Minden simán ment! Nyugi!
És nagyon nagyon jó az a nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!