Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 hét múlva lesz az esküvőnk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hét múlva lesz az esküvőnk, nekem már most remeg a gyomrom. Ez normális?

Figyelt kérdés

Minden apróság miatt aggódom, és egyre nagyobbra nő a torkomban a gombóc.

Ne értsétek félre, párommal lassan 9 éve együtt vagyunk, szóval nem bizonytalankodom. :)

Olyanoktól félek, hogy mindenki jól érezze magát, ne essen az eső, ki tudjunk fizetni mindent, ne rontsam el a fogadalmat, stb...

Van valami jó tippetek hogy megnyugodjak??? :))

2009. aug. 3. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még 1 év van hátra, de tudom, én is ilyen leszek! Amitől még tartok, hogy Anya sírni fog, és akkor én is! :)
2009. aug. 3. 16:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen természetes, amikor már ott leszel megnyugszol.
2009. aug. 3. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy ha aggódsz, semmivel nem jutsz előbbre, sőt: lehet, hogy még rontasz is a helyzeten. Szuggeráld be magadnak, hogy minden rendben lesz /én így szoktam pld. műtét előtt/, hiszen te mindent megtettél a magad részéről. A kocka el van vetve /az esküvő kitűzettetett, a vendégsdereg meghívattatott, stb./csak egy jó buli jöhet ki belőle!
2009. aug. 3. 16:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok
2009. aug. 3. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

NEKÜNk is 2hét múlva lesz! ne aggódj minden rendben lesz!

ez csak a Ti napotok!

Érezd jól magad!!!

Sok boldogságot

2009. aug. 3. 16:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
te félsz?hiszen mindenki miattatok jön:)azért hogy azt lássa hogy boldogok vagytok,meg ha nem jött össze valami,akkor együtt nevessetek.nyugodj meg,nem a vágóhídra készülsz,hanem hozzámenni ahhoz,akit szeretsz.ugyan mi baj lehet:)sok sok boldogságot,amúgy segíthet ha sokat beszélgettek,esténként pedig nyugtató levendula fürdőt veszel,ja és persze még egyszer az esküvő előtt 2nappal megnézel mindent hogy rendben van e,utána csak magaddal foglalkozz:)
2009. aug. 3. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj, mindenki kicsit parázik előtte. De jól fog elsülni minden. egyébként mindig akadnak váratlan helyzetek amire nem lehet felkészülni, épp ezért csak hagyd sodorni magad az ünnepi érzéssel.
2009. aug. 3. 17:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!:))

ugyan már! minden rendben lesz. Én nagyon örülnék, ha esne az esküvőnkön, mert mi zuhogó, jégesőben ismerkedtünk meg..))

2009. aug. 3. 18:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat és a gratulációkat! :)

Megpróbálok nem aggódni, párommal sokat beszélgetünk erről, hogy ha stresszelek azzal csak magunknak gyártok problémát és rontok a helyzeten..De nem tudom leállítani a gondolataim, én kicsit parázós vagyok sajnos :)

Remélem hogy az esküvő napján, amikor beindult a gépezet, már csak az ünnepre fogok koncentrálni, és minden mást elfelejtek :))

2009. aug. 4. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy hónap múlva lesz, és már tiszta ideg vagyok én is. Pedig mindenki azt tanácsolja, hogy ne írjak "forgatókönyvet", mert az tuti nem jön össze. Úgy is alakul vhogy. És a lényeg, hogy érezd jól magad. Sok mindenki azt mondja, hogy olyan szomorú azt látni, hogy pont a fiatal pár nem érzi jól magát. A saját esküvőjén mindenki érezze jól magát. Sok boldogságot!
2009. aug. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!