Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírta az elővirág a hajadban?
Figyelt kérdés
Nemsokára esküvőm lesz, és sajnos nem találtam sehol olyan díszt a hajamba, ami tetszett volna. Vagy ez a nagyon gagyi műanyag virág dísz (amin 100 méterrről látszik, hogy mű), vagy fehéret, a ruhám pedig ekrü lesz, és az nagyon elüt. Ezért maradnék az élő orchideánál. A kérdés, hogy ki fogja-e bírni. Nem tudom aznap mennyire lesz meleg. A virágboltos szerint igen, de tényleg nem szeretném, ha már a szertartáson, vagy a vacsi elején kókadozna szegény. Tapasztalatokat várnék. köszi2009. aug. 3. 11:28
1/4 anonim válasza:
Én is így voltam anno :) Az én hajamban is élő virág volt, csak nem orchidea, hanem frézia (mert a csokrom is ebből a virágból volt). Szeptember 9-én volt az esküvőnk, és nagyon meleg volt, de a virág jól bírta. Hajnal 6-ig tartott a lakodalom, és a virág nagyon szép maradt:)
2/4 anonim 

válasza:

nekem is bírta egész este! Ha jól van beraktva, meg előtte jó sok vizet kapott bírni fogja. persze azért kicsit megroggyant ahhoz képest,, mint amikor berkod, de szép marad!
3/4 anonim 

válasza:

nekem júl. 11-én volt az esküvőm, a hajamban a nyakláncomhoz illő gyöngysorok voltak, és olyan rezgő ami a csokromat is díszítette. nem volt gond a virág tartósságával (mivel igénytelen), de nagyon feldobta
4/4 anonim 

válasza:

menj el egy virágkötőhöz és beszéld meg vele. van erre egy specko spray amivel lefújják a virágot és nem tud párologtatni így az élettartam sokkal nő.Én a menyasszonyi csokrokat is le szoktam fújni és általában nincs is rá panasz.meg meg lehet csinálni hogy csatra rögzíteni és kid fiolába vizet rakni ami a csattól nem látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!