Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meddig bírta az elővirág a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírta az elővirág a hajadban?

Figyelt kérdés
Nemsokára esküvőm lesz, és sajnos nem találtam sehol olyan díszt a hajamba, ami tetszett volna. Vagy ez a nagyon gagyi műanyag virág dísz (amin 100 méterrről látszik, hogy mű), vagy fehéret, a ruhám pedig ekrü lesz, és az nagyon elüt. Ezért maradnék az élő orchideánál. A kérdés, hogy ki fogja-e bírni. Nem tudom aznap mennyire lesz meleg. A virágboltos szerint igen, de tényleg nem szeretném, ha már a szertartáson, vagy a vacsi elején kókadozna szegény. Tapasztalatokat várnék. köszi
2009. aug. 3. 11:28
 1/4 anonim válasza:
Én is így voltam anno :) Az én hajamban is élő virág volt, csak nem orchidea, hanem frézia (mert a csokrom is ebből a virágból volt). Szeptember 9-én volt az esküvőnk, és nagyon meleg volt, de a virág jól bírta. Hajnal 6-ig tartott a lakodalom, és a virág nagyon szép maradt:)
2009. aug. 3. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is bírta egész este! Ha jól van beraktva, meg előtte jó sok vizet kapott bírni fogja. persze azért kicsit megroggyant ahhoz képest,, mint amikor berkod, de szép marad!
2009. aug. 3. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem júl. 11-én volt az esküvőm, a hajamban a nyakláncomhoz illő gyöngysorok voltak, és olyan rezgő ami a csokromat is díszítette. nem volt gond a virág tartósságával (mivel igénytelen), de nagyon feldobta
2009. aug. 3. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
menj el egy virágkötőhöz és beszéld meg vele. van erre egy specko spray amivel lefújják a virágot és nem tud párologtatni így az élettartam sokkal nő.Én a menyasszonyi csokrokat is le szoktam fújni és általában nincs is rá panasz.meg meg lehet csinálni hogy csatra rögzíteni és kid fiolába vizet rakni ami a csattól nem látszik.
2009. aug. 3. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!