Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kötnél házassági szerződést a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötnél házassági szerződést a pároddal?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Nem jutott volna eszembe, és nem a rózsaszín köd miatt.

Jól megnéztem, józanul, kihez megyek hozzá, és egy életre gondoltuk. Ez az elhatározás eleve nem tűnik komolynak, ha kötünk házassági szerződést.

Ahogy haszonélvezetet sem tennék arra az ingatlanra, amit a gyerekeimnek adok, mert az azt üzenné neki, hogy nem bízok abban, hogy felelősen tud majd vele bánni. Vannak kockázatok az életben, amit ha biztosítunk, rossz üzenete van. Én inkább választottam a kockázatot és az esetleges következményeket.

2009. aug. 3. 22:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kötnék. Itt nem arról van szó, hogy valaki már egyből válni készül, hanem, hogy az emberek rettentően megváltozhatnak az évek során. Nem biztos, hogy az az ember, akibe én beleszerettem, és hozzámentem, az 15 év után is ugyanaz az ember lesz. Sajnos erre fel kell készülni. Az ismerősömék 13 év után válnak el, annak idején a csaj 80 %-ot vitt a házba, a srác 20 %-at,és most mindennek a felét követeli. Sajnos ez nem lett papíron feltűntetve, mert akkor még a csajnak sem jutott eszébe, hogy így elfajulhat a dolog. A srácot meg persze a szeretője oltogatja, hogy vigyen el mindent, mert megérdemli. Magától lehet, eszébe sem jutott volna, olyat követelni, ami nem az övé. Csakhát a szeretője telebeszélte a fejét. És ez sajnos bárkivel előfordulhat. A csaj meg ott áll a pici gyerekével, és sír, hogy mi lesz, ha viszi a ház felét.
2009. aug. 4. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha egy olyan emberrel házasodok össze, aki a társam, maximálisan megbízom benne, és és tényleg jól ismerem akkor nem.

Ha egy olyan emberrel házasodom, akit alig ismerek, akkor sem, de akkor azért nem, mert nem házasodnék így össze senkivel.

2009. aug. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!