Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyiért tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyiért tudnám eladni ezt a ruhát? És Budapesten hol vesznek használt menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sok embernek nem tetszik,mert nem egy átlagos ruha,de ettől függetlenül szerintetek mennyit "ér"?

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 25. 19:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Cigányos? Álomszép ez a ruha!! Szerintem is előbb egy ruhaszalonba menj, ott talán többet adnak érte, mint pl a Vaterán. Akik meg lecigányozták, lecsicsázták-ribancozták a ruhád, mind irigyek voltak. Csinos vagy, fiatal, és gyönyörű menyasszony voltál. Jó, hogy sokaknak ez fáj...
2012. szept. 25. 20:24
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm ismét a válaszokat,nagyon boldoggá tetteket,erre nem számítottam,mert eddig tényleg nagyon sok negatív kritikát kaptam rá.Felháborodtak rajta,hogy mertem így betenni a lábam a templomba és pap elé állni,stb.De úgy látszik nem mindenkinek ez a véleménye:-)
2012. szept. 25. 20:37
 13/26 anonim ***** válasza:
96%

Akkor én kilógok a sorból, nekem nem tetszik a ruha, nem azért, mert nem lenne átlagos, mivel szerintem sok hasonló ruha van még, de most nem is ez volt a kérdés...

Esküvői ruhaszalonban szerintem tuti beveszik valahol, hiszen ez nekik jó üzlet! Én esetleg felvenném több szalonnal is kapcsolatot, és kérnék árajánlatot. Úgy 60-70 ezerért simán beveszik szerintem, igaz ezt most úgy mondom, hogy sosem voltam még esküvői ruhaszalon-tulajdonos... :))

2012. szept. 25. 21:18
 14/26 anonim ***** válasza:
41%
Be tudnád linkelni a kérdést, ahol lecigányozták a ruhádat, egyszerűen nem hiszem el, hogy vannak ilyen rosszindulatú emberek! Gusztustalan, oké hogy valakinek nem tetszik, de hogy ilyen undorítóak legyenek.
2012. szept. 25. 21:47
 15/26 anonim ***** válasza:
43%

Itt szólták le a ruhádat? Én azt hittem, az ismerősök.

Egyébként szerintem nagyon szép, illett hozzád.

2012. szept. 25. 21:56
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Jahajjj de gyönyörű ez a ruha :)))
2012. szept. 26. 09:08
 17/26 anonim ***** válasza:
26%

szép a ruha nagyon:) bár nem az én stílusom a felsőrész de neked nagyon jól állt!:) bár több ilyen ruhát is láttam már, ennél jóval kacérkodobbakat is...ez még ízléses:) tényleg nagyon jól állt! hát vaterán megpróbálkozhatsz, de ott nem hiszem, hogy kapkodni fognak érte...kitudja...tedd fel, vesziteni nem veszitesz vele semmit.......és probálkozz szalonoknál mert oda is gyönyörü:):):):) báááár az a baj, hogy nálunk pl abban a két három szalonban "márkás" ruhák vannak...és mivel ez "sima" varratott (hiába szebb ezerszer mint a többi...) nem biztos h beveszik a már árult márkák közé...vagy nem tudom...itt az egyik szalonba tuti nem vennék be...olyan sznobok...de egy próbát megér:)

és sok boldogságot:)

24L

2012. szept. 26. 09:37
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

ja és tök jo h végre sima egyenes hajjal ment vki férjhez, mert én is sima egyenes hajon gondolkodom, mivel szerintem ezerszer jobban áll mint a pindurpandurgöndörös:)

24L

2012. szept. 26. 09:39
 19/26 anonim ***** válasza:
29%
Vaterán szerintem 30-ért el tudnád adni. Amúgy szerintem szép.
2012. szept. 26. 09:41
 20/26 A kérdező kommentje:

Itt a link:-)

Ezeken a képeken csak próbáltam a ruhát,kicsit másképp nézett így ki,mert 5 kg-mal több is voltam.Köszönöm mindenkinek a válaszokat:-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2012. szept. 26. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!