Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvőre ruha?
Kölcsönözhető kabát is, én is télen mentem férjhez és egy fehér köves kabátot vettem fel a menyasszonyi ruha fölé, alatta mondjuk boleró is volt, viszont nagyon hideg volt és szakadt a hó, anno dec.19.-én.
Sok boldogságot!
Ilyen magassággal és súllyal alaposan meg kell válogatnod, hogy milyen ruhát választasz, ugyanis kevés fog jól állni.
Néhány fontos szempont:
- a ruha legyen rövid/hosszú ujjú, csónaknyakú, v kivágású vagy vastag pántos. Lehet garbós ruha is. A pántnélküli a ducibb menyasszonyoknál tabu.
- Fazonban az A vonalú a legelőnyösebb. A derékban vágott, nagy abroncsos, optikailag megosztott ruhák a lehető legroszabb választások ilyen alkatra. Az A vonal nyújt, és karcsúsít, neked pedig erre van szükséged. A mell alatt szabott, empire fazonú ruhákat is bevállalhatod, amennyiben pántosak.
- Anyagok tekintetében válassz lágyan omlóakat, a sok díszítést pl. túlzott strassz, csipke, fodor, kerüld el, mert csak erősít! Az egyszerűség karcsúsít.
Vedd ki a pocakot és szerintem egy szép téli szórmét mindenhol lehet kapni.De a tervezés a fontos az is leeht hogy veszel magadnaknegy rucit és aztán rávarratsz egy szép meleg felso részt hosszu ujjal vagy valami ilyesmi.
Szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!