Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a lagzikat. Hogyan lehet megúszni esküvőt hajnalig tartó lagzi nélkül?
Figyelt kérdés
Nem tudok feloldódni ilyen alkalmakon, nem tetszik a zene, nem tudok táncolni, elfáradok, elálmosodom, megunom... Más is van így, nem csak én? A párom sajnos bőven lagzi-kompatibilis, sőt...2012. szept. 22. 23:33
21/22 rorando válasza:
Együttérzek veled én is utálom az ilyeneket. Talán a legjobban azt utálom hogy muszáj jópofizni olyan emberekkel akiket a büdös életben nem láttál és nem is fogsz ezek után sűrűn látni de közben ki tudja mit gondolnak rólad. A Mulatós zenétől intenzív hányinger jön rám,semmilyen formában nem bírom elviselni de a csúcspont a játékok. Amikor volt az uncsitesóm esküvője és elkezdtek vonatozni már akkor azt gondoltam hogy "valaki mentsen ki innen" de utána meg elkezdtek Bújj Bújj Zöld Ágazni. Egyrészt égett a pofámon a bőr másrészt azt gondoltam hogy "megyünk vissza az oviba?" Én is unom magam mert nem tudok mit csinálni,szar zenére meg nem táncolok, a vőfély hülye már egymilliomodszorra halott poénjaitól meg még inkább elunom magam. A Bebaszott társaság meg csak hab a tortán de persze kötelező elmenni mert ha nem megyünk el akkor sértődés van ezerrel. Egy biztos: Ha Legközelebb esküvő lesz a családban tuti beteget tettetek így megúszom az egészet.
22/22 anonim válasza:
Régi kérdés ugyan. De én is ugyan így vagyok: utálom az esküvőket,lagzismenet meg utcai vonulás...kötelező tánc... De én úgy oldottam meg hogy régebben eldöntöttem: Senki esküvőjére nem megyek és pont.
Ha tetszik hanem ez van, ebből nem engedek. Kedves kérdező legyél határozott. " Ha azt akarod hogy megértsenek, ne megyarázkodj" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!