Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a lagzikat. Hogyan lehet megúszni esküvőt hajnalig tartó lagzi nélkül?
Aki nem szereti valamelyik zenei stílust, szerintem nézzen másmilyen után. Pld anno görög táncházakban mindig volt rendezvény előtt tánctanítás is. Falábúaknak is "akadálymentesített" volt a szórakozás. Az idősebbek talán még emlékeznek anno Almássy téri vasárnap estékre.
A gagyi füstös mulatóstól egyébként nekem is hányingerem van.
Az én férjem is pontosan így áll hozzá a lagzikhoz :D De mindenre van megoldás! Nálunk így zajlott:
- polgári esküvő egy héttel a "show" előtt, két tanúval, plusz sógornőm videózott.
- aznap kb. 150 fős templomi esküvő délelőtt 10 órától;
- utána déltől 15:30-ig ebéd
- 16:00 - 17:30 között sétahajókázás, a hajón pezsgőzéssel.
Mindenki különleges élményekkel feltöltődve ment haza kora este! A lényeg, hogy tudták, hogy ebédre és hajókázásra hivatalosak. A férjem óriási figura, remekül el tudta adni ezt a programot a rokonság hagyományőrzőbb tagjainak is, ezért nem voltak ebből viták. Tényleg csodás nap volt, máig emlegetjük!
# 17:
Miért, mi a jó egy hosszú, mulatós lagziban? De most tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!