Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2013, augusztus 10-re tűztük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2013, augusztus 10-re tűztük ki az esküvőnk napját. Mikor kell elkezdeni szervezni a dolgokat? Elég ha csak februárban ugrunk neki?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mi is most szervezzül augusztusra..és képzeld a hely,amit kinéztüni és a vőfély szintén már le van foglalva...úgyhogy szeribtem ne nagyon várjatok addig.hely,vőfély,zenekar,fotós..ezeket foglalkátok már most le, a többivel meg ráértek bőven jövőre.
2012. szept. 19. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha változtatni akarsz az alakodon a nagy napra, akkor most kell elkezdeni, a többi ráér.
2012. szept. 19. 23:03
 13/16 anonim válasza:
Nekünk is aznap lesz és én már elég régóta nézelődök, de még semmit sem foglaltunk le. Sok helyen adnak kedvezményt, vagy biztosítják az idei árakat, ha szept 30-ig foglalsz. Szerintem nézelődni kezdj el, és akkor jobban tudod majd, mennyire kell spórolni, ill látod, hogy mi fog beleférni.
2012. szept. 20. 11:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Az alakomon nem akarok változtatni, 172cm magas vagyok és 55kg.Szerintem ez jó lesz, csak hát majd karácsonykor hajlamos az ember egy pár kilót felszedni, majd erre figyelek:-)A mi lagzink egy folyópart menti nyaralónál lesz "sátras"lagzi.Szóval hely miatt nem kell aggódni:-)A vőfélyt még nem tudom hogy honnan szerzek mert nem is nézegettem.Valaki tudja hogy mennyit szokott elkérni egy vőfély kb?Ti hol nézitek a ruhát?Mennyit szántok a kölcsönzésre?
2012. szept. 20. 14:47
 15/16 Molly82 válasza:
Szerintem érdemes néhány dolgot már idén lefoglalni,ugyanis van olyan, hogy ha az idei évben leszerződsz szolgáltatókkal a jövő évre, akkor még 2012-es áron tudod megcsípni. Dekorosoknál láttam ilyen akciót!
2012. szept. 20. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
A sarkalatos pontokat érdemes minél előbb foglalni (helyszín, fotós stb.) Mivel karácsonykor, szilveszterkor, Valentin-napon van a legtöbb lánykérés, februárban már sokan foglalnak. Szóval szerintem decemberben foglald az embertől függő dolgokat, a többi ráér bőven.
2012. szept. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!