Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most februárban lesz a polgári esküvőnk. Milyen ruhát vegyek erre az alkalomra?
Figyelt kérdés
Csak polgárink lesz, ebben az évben. majd 2013 nyarán lesz a templomi és a lakodalom is.olyan ruhát szeretnék a polgárira, amit most májusban feltudok venni egy esküvőre, és a diploma osztomra is!:) előre is köszi a válaszokat.és ha tudtok küldjetek linkeket is:)2012. jan. 2. 17:42
1/6 anonim válasza:
nekem egyberuhám volt, egyenes szabású, térd fölött érő, ujjatlan, hosszított blézerrel. Úgy varrattam.
2/6 anonim válasza:
írd be a googléba, hogy koktélruha, varratsz hozzá blézert és kész.
3/6 anonim válasza:
én valami hasonlót vennék fel, ha már a diplomaosztóra és másik esküvőre is alkalmasat szeretnél, a lagzira meg veszel egy rucit majd :) sok boldogságot :)
4/6 anonim válasza:
Akkor én is kosztümöt ajánlok. A kiegészítőkkel tudsz variálni rajta.
A te esküvődre a fehér kosztümhöz fehér blúzt veszel, gyöngy ékszerekkel. Hajadba valamilyen fehér díszt/selyem és tül hajpántot.
A másik esküvőre csak a nadrágot/szoknyát veszed fel egy élénk színű (hosszú ujjú) blúzzal. Például lila, zöld vagy pink. Feldobod egy passzoló színű karkötővel, fülbevalóval és cipővel.
A diplomaosztódra felveszel hozzá egy másik blézert. Például sötétkéket vagy feketét. Egy szolid blúzt és ezüst ékszereket.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) az útólsó kettőnek főként!:) a kosztümmel csak a a probléma talán h a sajátomon 5, a másik esküvőn pedig már 8 hónapos terhes leszek:) de megpróbálok valami ilyesfajta rucit nézni:) még egyszer nagyon köszi:)
2012. jan. 2. 18:12
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!