Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogy csinálnátok a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy csinálnátok a helyembe?

Figyelt kérdés
2013majusra terveztuk az eskuvot,csak becsuszott a baba,aki aprilis vegen vagy majus elejen fog megszuletni.nem szeretnem,h ugy szulessen meg,h nem vagyunk az apjával házasok,de nem szeretnék téli esküvőt,viszont fehér ruhába szeretnék oltár elé állni.ezt sehogy nem lehet megoldani?
2012. szept. 17. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is fehér ruhában megyek férjhez, ráadásul templomban lesz a házasságkötésünk. Még is van egy gyermekünk.
2012. szept. 18. 10:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Nálam se probléma a fehér ruha,de falun lakunk,és itt az emberek lemondják azokat akiknek gyerekük van és felmerik venni a fehér ruhát.
2012. szept. 18. 11:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Ekrü, csontszín, elefántcsontszín ruha nem játszik? Vagy éppen fehér, színessel megbolondítva? Ezek most nagyon divatosak!

Ha nem akarsz téli esküvőt (én egyébként bevállalnám), akkor tényleg szervezd meg október végére, november elejére. Vagy márciusra, bár nagy pocakkal lehet, hogy az már igen megterhelő lenne.

2012. szept. 18. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
most nem értem, magadért házasodsz, vagy a falubeliekért??? nyilván ők másképp gondolják, de nektek így jó.
2012. szept. 18. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet csak nálunk az esküvő tervben sem volt.Februárban születik a babánk ezért augusztusban elkezdtük szervezni az esküvőt....oktober elején lesz az esküvő..30 nappal előtte bekell jelenteni a városházán.Tehát ha holnap bejelentkeztek akkor is okt 19 előtt nem lehet.1 hónap untig elég mindent leszervezni tényleg.és a fehér ruhát magadnak veszed fel nem a szomszédnak nekem elefántcsontszínű lesz, de nem azért nem lesz fehér mert mit szólnának..manapság senki nem vehetne fel szinte fehéret:)
2012. szept. 18. 15:20
 16/16 anonim válasza:
Mi novemberre várjuk a picit, de az esküvőt augusztusra tervezzük, én is falusi vagyok , mégis fehér ruhám lesz
2012. szept. 19. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!