Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy csinálnátok a helyembe?
Legyen már március áprilisban az esküvő.
Vagy legyen meg most szűk körben a polgári szertartás, és ha már megvan a baba, akkor később az esküvő.
Én is téli esküvőt csinálnék, már voltam, nagyon gyönyörű volt, műhópelyhekkel, csillámokkal,meghittebb dekorációt lehet csinálni egy téli esküvőre,szerintem.
A menyasszonyon,egy csinos fehér csizma volt a ruha alatt a táncra vette át a magassarkút, meg hasonló turpisságok :)
Az esküvőszervezés elég sok stresszel jár, és a tavasszal átadhatnád magad a babavárás örömeinek, vásárlás szervezkedés dokihoz járás így is elég sűrű lesz.jó egészséget kívánok a babádnak és neked is :)
Ha a keret megvan ra, huzz bele es szervezd meg november elejere. Akkor meg valoban lehet egy szep oszi idojaras.
Amugy nekem kifejezetten tetszenek a teli eskuvok is, csak az a baj, hogy nem tudhatod elore, mikor lesz 2meteres ho, mert ugy meg a vendegek se nagyon tudnak elmenni. En novemberre leszerveznem, es utana csak a babavarassal kell foglalkoznod!:) sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!