Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Piros peplum ruha esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piros peplum ruha esküvői tanúnak?

Figyelt kérdés

[link]

Hasonlóra gondoltam, ha nem találok pánt nélkülit, akkor valami V-kivágású, rövid ujjú verzió jöhetne még szóba.

2012. szept. 14. 23:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én nem ezen a fórumon hallottam először, hanem 2 éve egy barátnőm esküvőjére meséltem neki, hogy piros ruhában fogok menni, mire közölte, hogy reméli tudom, hogy azt nem illik (félig viccesen,hozzátette utána,hogy tőle nyugodtan). Akkor rákerestem neten és több oldalon is megtaláltam, hogy ez a 3 szín nem illik, gondolom a cikkírók, nem a gyakori kérdéseket használták forrásnak:D
2012. szept. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!