Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség ha éjfél után lelépünk az esküvőről? Úgy, mint a filmekben.
Köszi. Örülnék ha tudnám, de azt mondták titok :)
Lehet hogy le fogtok cseszni, de én mindent leírtam egy kis füzetbe mi milyen legyen, és az anyukám + nővérem intézi az esküvő nagy részét. Nem akarok semmi miatt idegeskedni. A menüt tudom, a smink + haj + ruha az én ízlésem, a helyet én választottam, a díszítést meg másra bízom. Virágok közül is a csokromat választottam én, meg ami az autón lesz. A többi mind meglepetés lesz. Azért nagyjából van elképzelésem!
Nem nem gáz!
Miért,mert ez a ti napotok. Azt szoktuk meg itt Magyarországon,hogy az ifjú pár az éjféli mennyasszonytánc után még a vendégekkel marad és bulizik.
Azt,hogy ebből probléma legyen úgy kerülhetitek el, hogy előre szóltok a vendégeknek,hogy ne haragudjanak,de el kell időben indulnotok a nászútra ezért éjfél, vagyis a menyasszonytánc után ti elköszöntök és indultok. Ők maradjanak nyugodtan és érezzék jól magukat. Igaz lehet nem lesz olyan igazi már nélkületek a hangulat. De aki addig is jól érezte magát nem fog ebből problémát csinálni.
Szóval nem gáz sok boldogságot és élvezzétek a meglepetés nászutat. S ha nagyon fáradtak vagyok az utazáshoz inkább érjetek később álljatok meg pihenni4
Meg kell értsék, hogy ezt ti így szeretnétek. Előre be kell jelenteni a magyarázattal együtt, és szerintem az a bunkó, aki erre megszól.
Mi éjfélkor szerettük volna befejezni annak idején, de csak úgy spontán, nem volt megbeszélve, de tortán mindenen túl voltunk, tánc eleve nem volt, úgy gondoltam, hogy mindenkinek megköszönjük szépen a jelenlétet, és elmegyünk. Aki akar, marad. Nem lehetett, mert apukám felesége megakadályozta az illemre hivatkozva.
Lehet, hogy igaza volt. Csak rosszul esett, mert nem is merült fel bennünk, hogy 23.00 után még tartani fog az egész, és nekünk az volt a nászéjszakánk, a szó leghagyományosabb értelmében, és ezt anyukám felesége is tudta, mégsem állt mellénk segíteni a lelépésben.
Ha előre elrendezitek, mindenki meg kell értse.
Nem előre a meghíváskor kell ezt bejelenteni. Félre értetted!
Akkor mikor kezditek a vacsorát vagy a menyasszonytáncot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!