Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mibe menjek az esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe menjek az esküvőre novemberbe?

Figyelt kérdés
Vendég leszek, soha se voltam még esküvőn ezért nem tudom és segítségeteket szeretném kérni, hogy mit vegyek fel.. egyberuhára gondoltam, de nem lesz túl hideg? de más mit lehetne? 20/L

2012. szept. 13. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, pont ezt írtam, hogy vannak alternatív fekete-fehér megoldások... Csak éppen: nekem ez olyan, mintha direkt azt akarná mutogatni az ember, hogy lám-lám, ő mégis abban megy. Nem szokás, és kész. Annyi pénzből és energiából, amiből fekete-fehéret be lehet szerezni, lehet más színűt is. Persze el tudok képzelni extrém esetet, hogy csak az van otthon és tényleg nincs egy filléred sem... Akkor viszont rádobnék legalább egy színes sálat vagy stólát, vagy vennék fölé valami más színt.
2012. szept. 13. 13:16
 12/19 A kérdező kommentje:

Ez a 2 szín tetszene, ilyesmibe mehetnék?

[link] itt az első szín

[link]

2012. szept. 13. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Színben bármelyik megfelelő, szépek is, remélem nem fogsz összefagyni! :)
2012. szept. 13. 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Akkor csak meg kell találnom a megfelelő ruhát, a szín már megvan :) köszi nektek.
2012. szept. 13. 13:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jó színek! Viszont organza ruhában tényleg meg fogsz fagyni :)
2012. szept. 13. 13:56
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
helyesírási szótárba öltözve
2012. szept. 13. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Hogy miben menj novemberben egy esküvőre?

Attól függ, hogy milyen az idő. Ha ruhát akarsz, akkor javaslom, hogy vastagabb szövetből (pl. tweed) készültet keress, ha lesz templomi szertartás, és ha buli is, akkor egy vékonyabbat, de hosszú ujjút, vagy vigyél magaddal pulcsit és kendőt. Vegyél harisnyát, ne nylont, hanem ha tudsz, vastagabb szövésű selyemharisnyát. Abban nem is fázol, de nem is izzadod agyon magad.

Színben nem szoktak fehérbe, pirosba és feketébe öltözni. A fehér a menyasszony színe, a piros az újasszonyé, a fekete pedig általában a gyászé. Ennek ellenére van, aki "kis feketében" megy, és nem törődik a szokásokkal.

2012. szept. 13. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:
10es a 11esnek. Nem feltűnésből vettem azt, h lám-lám, én mégiscsak, hanem tavaly a legjobb barátnőm ment férjhez, és vele vettem, konkrétan ő választotta ki, h miben menjek, de mivel nekem is tetszett, így megvettem, mert tényleg csodaszép. Annyira gazdag meg nem vagyok, h minden esküvőre másikat vegyek, így idén is abban mentem. (Másik lehetőségem egy bordó nagyestélyi lett volna, mert az van még nekem)
2012. szept. 14. 09:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél fel AMIBEN JÓL ÉRZED MAGAD! És hiába mondjátok,hogy pirosba,feketébe,fehérbe nem illik menni,mert baromság. Úgyis lesz aki abba megy,akinek nincs más, és sose a színt nézik hanem a kivitelezést. Egyszer egyik ismerősöm egy esküvőre elment egy rózsaszín,abroncsos,tüllös,fodros,csillogó báli ruhában. Kb úgy nézett ki mint a menyasszony csak pinkben. Szerintem ha felveszel egy színt az semmi
2012. szept. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!