Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jo lesz igy? Vagy valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo lesz igy? Vagy valami tanacs esetleg?

Figyelt kérdés

A menyasszonyi ruhamat varratni fogom,de kivancsi lennek, szerintetek jol fog-e kinezni igy, ahogy elkepzeltem.

Az alja tullbol lenne, kb ilyen: [link]

A derekan csipke lenne: [link]

A mellresze ilyen lenne, csak alul szaten lenne, es rajta a tull igy meghuzva: [link]

Es garbos lenne, mint az elozo kerdesnel ahogy lattam, az csipke lenne: [link]

Igy szep lenne szerintetek? Es varrassak hozza csipkekesztyut vagy tullbol kesztyut?

2012. szept. 13. 11:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Az allja tullbol es szatenbol lenne(alul szaten, rajta tull)
2012. szept. 13. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit "zsúfolt" lenne, túl sokfajta... nem egységes. De az is lehet, hogy nem tudom jól vizualizálni.
2012. szept. 13. 11:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Vegulis csipkebol es tullbol allna, mert a szaten nem igazan vevodne eszre a tull alatt...
2012. szept. 13. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy jol fog kinézni, ha minden ruhábol kiragadsz egy részletet.
2012. szept. 13. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó ruhféle lenne jo elképzléseid alapján.
2012. szept. 13. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így sok, túlságosan eklektikus lenne, mindenki a ruhát nézné és nem téged, mert annyi féle dolog lenne rajta. Szerintem egyszerűsítsd, rakd össze photoshoppal és akkor látod milyen lesz (ha nem tudsz vele bánni, akkor egyszerűen rajzold le).
2012. szept. 13. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:

A kevesebb több!! szokták mondani,ez az összeállítás már nagyon bonyolult lenne és túlspilázott hercegnő ruhát varratnál.

Egyik válaszoló javasolta a legutolsót,szerintem is az elképzelésedhez a legjobban az a ruha illene.

Deeee!!!! Neked kell viselni,Te kell jó érezd magad benne.

2012. szept. 14. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!