Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo lesz igy? Vagy valami tanacs esetleg?
Figyelt kérdés
A menyasszonyi ruhamat varratni fogom,de kivancsi lennek, szerintetek jol fog-e kinezni igy, ahogy elkepzeltem.
Az alja tullbol lenne, kb ilyen: [link]
A derekan csipke lenne: [link]
A mellresze ilyen lenne, csak alul szaten lenne, es rajta a tull igy meghuzva: [link]
Es garbos lenne, mint az elozo kerdesnel ahogy lattam, az csipke lenne: [link]
Igy szep lenne szerintetek? Es varrassak hozza csipkekesztyut vagy tullbol kesztyut?
2012. szept. 13. 11:14
1/7 A kérdező kommentje:
Az allja tullbol es szatenbol lenne(alul szaten, rajta tull)
2012. szept. 13. 11:15
2/7 anonim válasza:
Nekem kicsit "zsúfolt" lenne, túl sokfajta... nem egységes. De az is lehet, hogy nem tudom jól vizualizálni.
3/7 A kérdező kommentje:
Vegulis csipkebol es tullbol allna, mert a szaten nem igazan vevodne eszre a tull alatt...
2012. szept. 13. 11:23
4/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jol fog kinézni, ha minden ruhábol kiragadsz egy részletet.
5/7 anonim válasza:
utolsó ruhféle lenne jo elképzléseid alapján.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez így sok, túlságosan eklektikus lenne, mindenki a ruhát nézné és nem téged, mert annyi féle dolog lenne rajta. Szerintem egyszerűsítsd, rakd össze photoshoppal és akkor látod milyen lesz (ha nem tudsz vele bánni, akkor egyszerűen rajzold le).
7/7 anonim válasza:
A kevesebb több!! szokták mondani,ez az összeállítás már nagyon bonyolult lenne és túlspilázott hercegnő ruhát varratnál.
Egyik válaszoló javasolta a legutolsót,szerintem is az elképzelésedhez a legjobban az a ruha illene.
Deeee!!!! Neked kell viselni,Te kell jó érezd magad benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!