Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Garbos menyasszonyi ruha. Szerintetek? (kepekkel)
Öszinte leszek, én egyiket sem választanám. Az első iszonyú giccses. A 3-4 szép, de inkább estélyi jellege van, nem menyasszonyi ruha. Szeretem az egyszerű ruhákat, de ez már túl egyszerű.
A 2-nek nagyon szép a felső része, de nem látszódik a szoknya rész, tartok tőle a részlet alapján, hogy nem tetszene összességében.
De... nem nekünk kell, hogy tetsszen!!! Az a fontos, hogy TE jól érezd magad benne. Jó esetben mindenki EGY menyasszonyi ruhát választ életében, az olyan legyen, amilyenre te vágysz! Ne hallgass senkire, se ránk, se az eladóra, se az anyósra :), csak magadra!
Az egyes kicsit giccses, szerintem nem jól párosították az anyagokat ennél a ruhánál.
Kettes pont lelapít az egyenes mellrész miatt.
Hármas gyönyörű. Szépen kerekített a mell résznél, nem mutatja laposnak a viselőjét. Ez viszont csak lapos hason mutat jól, ez a fazon kiemeli a pocit.
Négyes gyönyörű, de egy kicsit kihívó. Ha nem lesz templomi, akkor ez is tetszene, de összességében a hármas nálam a nyerő.
Ezek a ruhák fényévekkel szebbek, mint a pánt nélküliek. Az utolsót én túl közönségesnek találom, az első túl habosbabos, viszont a második és a harmadik nagyon tetszik :)
A problémádat pedig maximálisan átérzem, nekem a mellkasom is teljesen csontos, a kulcscsontjaimra a fotós tanárom még egy pulcsit is tett, mikor fotózott, mert túlságosan kiáll, és elvonja a figyelmet. Ilyen adottságokkal tényleg nem szerencsés egy pánt nélküli ruha. De gondolja arra, hogy gyakorlatilag mindenki olyat vesz manapság, annyira kommersz. Egy ilyen garbós ruhával igazán egyedi megjelenést kölcsönzöl magadnak ;)
Jo tudni, hogy nem vagyok egyedul...
Azert vagyok bizonytalan, mert orokke pantnelkuli ruhat kepzeltem el magamon,de rajottem, hogy nem all jol, nekem is pont a kulcscsontom miatt vannak problemaim. Amugy a 4. nekem nagyon tetszik, es szerintem nem kotelezo ekkora nagy dekoltazzsal varratni, ha visszafogottabban varratom, akkor szerintem az is nagyon gyonyoru lesz.Nem?
Gyönyörűek!
Nekem is bejönnek nagyon, de még jobban a kis álló gallérosak.
Lehet kövezni, hogy apácás, de szerintem gyönyörű!!!
Én mint ruhatervezéssel, varrással foglalkozó válaszolnék:
Az egyesben szakmailag semmi kivetnivalót nem látok, habár az anyag valószínűleg nem a legjobb minőségű így kép alapján. Igényesen van kialakítva, de szerintem túl giccses.
A kettes nálam az abszolút befutó, elbűvölő, bájos design, jó kialakítással! Különösen a csipke tetszik, hogy inkább pamut jellegű, de finom. Kényelmesnek tűnik.
A hármas...abszolút nem. Főleg a mellrész alatti ezüst csík szúrja a szememet, és a csipke is rossz minőségűnek tűnik.
A négyes meg egyszerűen nem esküvői ruha, a hasadig be van vágva a dekoltázsa. Kirívó, ízléstelen. Hogy a bumszli ezüstgiccsről a nyakán ne is beszéljünk.
Keresgéltem az interneten én is, és találtam 1-2-t ami nekem abszolút elnyerte a tetszésemet:
Főleg az extrém kinézetű taftselyem miatt.
ez, az egész ruhán végigfutó azonos csipkeminta miatt (ugyanez található meg a hátán is), a modell fogyatékos testtartásától tekintsünk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!