Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Házasok és Esküvőszervezők! Kb.100 fős esküvőt ki lehet hozni 2-2.5 millióból? Részletek lent!
A tűzijáték helyett én biztos másra költenék inkább, pont azért, mert mindenkinél van úgyis, nem egy nagy szám. Valami olyat választanék helyette, ami a vendégek komfortérzetét javítja, számukra teszi emlékezetesebbé az eseményt. Például koktélbár, csokibár, szivarsarok, különleges borválaszték stb.
A dekorra, meghívóra szerintem is érdemes költeni, hiszen nagyon sokat dob a hangulaton. :)
(4-es)
Egy ilyen attól függ mekkora.
Amelyik éttermben van, ott 20-30 tól mennek ezek pluszba, + gyümik, de ahova külön viszik, drágább lehet. Mondjuk ez azért jó, mert 2:1, lenne gyümölcssarok is, aki külön akarja enni.
Fehércsoki helyett, vagy legalább fondüben, ha van laktózérzékeny, szerintem kellene.
Szerintem dj kellene neked, vagy váltva zenekarral, egy retrolagzi tök jó lenne, legalább is nekem a mulatóstól herótom van, de a retrot legalább idősebbek is ismerik.
Jégszobrot nem akarsz? Azok is vannak 100 alatt.
Dekor, meg vmi menőbb terítő sokat dob az áron.
Meg a kaják, főleg ha akarsz csomagolni is el sütit.
Meg ha már menőbb"nél tartunk, köszönőajándékot nem akarsz násznépnek?
Meghívó nem biztos, hogy 1000 amúgy. Alatta is vannak szépek.
Vőfély, ha nem lesz az -30-40. Amúgy ki lehetne kb.
Csak lehet le kéne mondani tuzijátékról. De látom, akarod.
Kivánságlámpásokat is lehetne, vagy lufit.
De ha 100 fő és a laka pia mondjuk legyen 15 ezer/ fő, vagy 20, még akkor is kijöhet akár 2.5 ből, ha 15, akkor tuti.
Az időpont megvan már?
Az a helyzet, hogy rossz idő esetén a sátor nem a legjobb ötlet. Én termet választanék.
A csokiszökőkút csúnya foltokat ejthet a szép ruhákon, menő, de nem igazán jó ötlet.
A tűzijáték szerintem is felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!