Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kedves Házasok és Esküvőszerve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Házasok és Esküvőszervezők! Kb.100 fős esküvőt ki lehet hozni 2-2.5 millióból? Részletek lent!

Figyelt kérdés
Elegáns esküvőt szeretnék, nem étteremben, hanem egy tó partján sátorban. Nem lufis, műanyagszékes, búcsús esküvőt szeretnék, hanem szép virágdekorációt, esetleg elegáns lampionokat! 150 nm-es elegáns sátrat tudok kérni a cégtől, ahol dolgozom, a székekkel megint nincs gond, azt is tudok szerezni! De ilyenkor ki tud asztalt biztosítani és hogy? A cateringes cég? Tűzijátékot szeretnék, azt lebeszéltem kb. 300 ezer körül van, bérelt menyasszonyi autó nem lesz, hagyományos menüt szeretnék! A ruhám 280 ezer forint, más költséget nagyon nem tudok! Elegáns, különleges meghívót szeretnék. Valami jó zenekart, ami nem csak mulatós zenét tud játszani, hanem külföldi slágereket is! A házasságkötés teremben lenne, nem külső helyszínen. ŐŐŐŐ... ennyi jut eszembe! Bocsi a sok írásért :))) Helyszín: Székesfehérvár és környéke, nem Bp. :)

2012. szept. 11. 20:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
Meg is éheztem, pedig előbb ettem.
2012. szept. 11. 20:56
 12/28 A kérdező kommentje:
:) én is éhes vagyok :D
2012. szept. 11. 20:59
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

A tűzijáték helyett én biztos másra költenék inkább, pont azért, mert mindenkinél van úgyis, nem egy nagy szám. Valami olyat választanék helyette, ami a vendégek komfortérzetét javítja, számukra teszi emlékezetesebbé az eseményt. Például koktélbár, csokibár, szivarsarok, különleges borválaszték stb.

A dekorra, meghívóra szerintem is érdemes költeni, hiszen nagyon sokat dob a hangulaton. :)

(4-es)

2012. szept. 11. 21:18
 14/28 A kérdező kommentje:
Csokibárt is mindenképpen szeretnék, mondjuk én személy szerint nem szeretem a csokit, de szerintem nem lenne rossz egy tejcsoki, fehércsoki szökőkút, gyümölcsnyársakkal :)nem tudom egy ilyen mennyibe kerül...
2012. szept. 11. 22:04
 15/28 anonim ***** válasza:
67%

Egy ilyen attól függ mekkora.

Amelyik éttermben van, ott 20-30 tól mennek ezek pluszba, + gyümik, de ahova külön viszik, drágább lehet. Mondjuk ez azért jó, mert 2:1, lenne gyümölcssarok is, aki külön akarja enni.

Fehércsoki helyett, vagy legalább fondüben, ha van laktózérzékeny, szerintem kellene.

Szerintem dj kellene neked, vagy váltva zenekarral, egy retrolagzi tök jó lenne, legalább is nekem a mulatóstól herótom van, de a retrot legalább idősebbek is ismerik.

Jégszobrot nem akarsz? Azok is vannak 100 alatt.

Dekor, meg vmi menőbb terítő sokat dob az áron.

Meg a kaják, főleg ha akarsz csomagolni is el sütit.

Meg ha már menőbb"nél tartunk, köszönőajándékot nem akarsz násznépnek?

Meghívó nem biztos, hogy 1000 amúgy. Alatta is vannak szépek.

Vőfély, ha nem lesz az -30-40. Amúgy ki lehetne kb.

Csak lehet le kéne mondani tuzijátékról. De látom, akarod.

Kivánságlámpásokat is lehetne, vagy lufit.

De ha 100 fő és a laka pia mondjuk legyen 15 ezer/ fő, vagy 20, még akkor is kijöhet akár 2.5 ből, ha 15, akkor tuti.

2012. szept. 11. 22:34
 16/28 A kérdező kommentje:
Annyira tanácstalan vagyok :( Szinte mindenben! Amit leírtál, az még mind kelleni fog... :) A zenét nagyon nem tudom... :S Körasztalokat szeretnék, de nem tudom hány ember praktikus egy asztalnál, mekkora létszám jól ültethető! Ne legyen sértődés ki, kihez ül... :D Ez nem is olyan egyszerű, mint gondoltam :S
2012. szept. 11. 22:46
 17/28 A kérdező kommentje:
Jégszobrot semmiképp sem! Csak rossz tapasztalatom van vele... Voltam egy nagyon elegáns rendezvényen. Kb. 500 fős volt, került vagy 150 millióba, Mo. egyik legnagyobb cége tartotta a VIP vendégeinek és minden egyes asztalnál volt jégszobor! A kezeslábasba öltözött munkások 2 óránként kisvödörrel szívták ki a vízet a tárolójából! Hát szánalmas volt!!!! :D Akkor megfogadtam, hogy ilyet soha! :D
2012. szept. 11. 22:49
 18/28 anonim ***** válasza:
74%

Az időpont megvan már?

Az a helyzet, hogy rossz idő esetén a sátor nem a legjobb ötlet. Én termet választanék.

A csokiszökőkút csúnya foltokat ejthet a szép ruhákon, menő, de nem igazán jó ötlet.

A tűzijáték szerintem is felesleges.

2012. szept. 12. 02:51
 19/28 anonim ***** válasza:
74%
Jégszobor is csak melegben gáz, meg nem kell minden azstalhoz. Nem ráderőltetni akarom, csak ne élj tévedésben :)
2012. szept. 12. 13:11
 20/28 anonim ***** válasza:
67%
a csokiszökőkút ahhoz képest olcsó. Kérj egyedi árajánlatot valamelyik iylen internetes cégnél. kapsz hozzájuk pincért is, felszolgálókat, stb. Ügyes dolog :))
2012. szept. 12. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!