Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szép "bevonuló" dalt ajánlasz egy esküvőre?
Depeche Mode Somebody ill. minden olyan szám, amit Martin L. Gore énekel. In manner of speaking(Counterfeit ep., Martin Gorre szólóalbum) Judas (Depeche Mode SOFAD ALBUM), Oh, my love (Counterfeit2 - Martin Gore szólóalbum).
Szerintem Szekres Adrienn és Fehér Adrienn dalai elég közhelyesek és sekélyek.
http://www.youtube.com/watch?v=H4EMLeztIFA DM Somebody. Csoda. :D Főleg a szövege dícséri Martin dalszövegírói tehetségét és a hangja, ahogy énekli a sírás kap el. :D
Szia!
Nekünk nemrég volt az esküvőnk (és már nem vagyunk huszonévesek), mi is magyar szövegű dalt akartunk, ezért választottuk a "Most az én órám jött el ..." c. számot. Gyönyörű volt, mindketten megkönnyeztük (elég sokáig vártunk, mire megtaláltuk egymást, a barátainknak már kamasz gyermekeik vannak), pont a mi szituációnkhoz passzol. Gratulálok Nektek, sok boldogságot!
Hát ez GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!
Pont erre gondoltam!
Szerintem nehéz lesz túl überelni ezt a dalt!
Ha nem küld valaki ettől még meghatóbbat,EZ LESZ !!!!!
Ezt most én letöltöm CD-re,és viszem magammal? Így kell?
KÖSZÖNÖM?KÖSZÖNÖM?KÖSZÖNÖM !!!!
Örülök, hogy tetszik!
Nekünk is ez adta meg az egész szertartás alaptónusát, a násznép is igen meghatódott, amikor meghallotta. Úgy emlékszem, mi is CD-re vettük, a sógorom oldotta meg valahogy, ő ért a családban az ilyenekhez.
Még egyszer nagyon sok boldogságot, emlékezetes esküvőt kívánok Nektek!!
1 hónapja vonultunk be Dukai Regina-Érezd! c. dalára. Érdemes a szövegre figyelni, mert pont arról szól.
Új út vár, új útra indulunk,
minket hív, szólít új holnapunk"
új hajnal köszönt, szebb holnap jön el,
minden válasz, ma bennünk felel"
"Veled s velem az új remény"
"egymásért és egymásban hiszünk"
"Együtt kezdjük el, most az új időt"
"bennünk a vágy, bennünk a bizalom
boldogságért új utakon"
Nem sorrendben írtam le, de a szövege teljesen találó, és a refrénig be lehet vonulni, tehát a lényeg elhangzik, mire bekászálódik az ember az anyakönyvvezető elé, és nem másodsorban gyönyörű a szám. 2009-es dal, nagyon új, tehát eddig rajtunk kívül sztem még senki nem vonult erre a számra.
Hallgasd meg a youtube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!