Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghívnak, vissza "kell" hívni?
Egy volt osztálytársamnak nemsokára lesz az esküvője, az egész osztályt meghívta rá. Ha mi elmennénk a párommal feltétlenül illene visszahívnunk majd a mi esküvőnkre?
Csak mert én ilyen "távoli" barátokat, inkább ismerősöket, nem nagyon hívnék, csak a legjobbakat, közeli ismerősöket, semmi kedvem nem lenne az egész volt osztályhoz.
Inkább el se menjünk?
Nem hiszem.
Gondolj bele, ha ő meghívja az egész osztályt, akkor nyilván azt akarja, hogy ott legyenek, hogy minél több ember előtt szerepeljen.
Most ha ti sima kéttanús esküvőt szeretnétek, ott lennétek, ti, a pap, a tanúk, meg ez az ember? Nevetséges.
Nem azért hív meg, hogy visszahívd, hanem mert az akarja, hogy ott legyél. Nem lehet az emberre rákényszeríteni egy másik ember társaságát, pláne nem a saját esküvőjén. Jól is néznénk ki.
Dehogy kell.
Régen így volt.
Nagyanyámék nekem irtak is egy lisát,kiket "kell" meghivnom.Ötvenedik névnél mosolyogtam,századiknál röhögtem,majd összeházasodtunk 12 ember előtt (szülők,nagyszülők,testvér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!