Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha meghívnak, vissza "kell"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meghívnak, vissza "kell" hívni?

Figyelt kérdés

Egy volt osztálytársamnak nemsokára lesz az esküvője, az egész osztályt meghívta rá. Ha mi elmennénk a párommal feltétlenül illene visszahívnunk majd a mi esküvőnkre?

Csak mert én ilyen "távoli" barátokat, inkább ismerősöket, nem nagyon hívnék, csak a legjobbakat, közeli ismerősöket, semmi kedvem nem lenne az egész volt osztályhoz.

Inkább el se menjünk?

2012. szept. 5. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem illik.
2012. szept. 5. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
ha elmentek akkor igen
2012. szept. 5. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem.

Gondolj bele, ha ő meghívja az egész osztályt, akkor nyilván azt akarja, hogy ott legyenek, hogy minél több ember előtt szerepeljen.

Most ha ti sima kéttanús esküvőt szeretnétek, ott lennétek, ti, a pap, a tanúk, meg ez az ember? Nevetséges.

Nem azért hív meg, hogy visszahívd, hanem mert az akarja, hogy ott legyél. Nem lehet az emberre rákényszeríteni egy másik ember társaságát, pláne nem a saját esküvőjén. Jól is néznénk ki.

2012. szept. 6. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. szept. 6. 01:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell.

Régen így volt.

Nagyanyámék nekem irtak is egy lisát,kiket "kell" meghivnom.Ötvenedik névnél mosolyogtam,századiknál röhögtem,majd összeházasodtunk 12 ember előtt (szülők,nagyszülők,testvér).

2012. szept. 6. 08:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Én minden esetre csak a közeli rokonok, néhány közeli barát előtt szeretnék esküdni. Olyan osztálytársakat, ismerősöket biztosan nem hívnék, akikkel amúgy már 5-10 éve nem beszéltem...
2012. szept. 6. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát csak akkor kell visszahívni, ha akkora esküvőt tartasz, amibe beleférnek ők is. Természetesen, ha a létszámot feltöltik a közelebbi emberkék, akkor nem hívod. És ez a vissza kell hívni olyan hülyeség, ha mentek visztek ajándékot/pénzt nekik, így nem éri veszteség őket, szóval nem "kell". Én sem hívtam vissza senkit, kivéve a tesómat, mert csak 10-en voltunk. :)
2012. szept. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!