Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, ha apám olyat akar hívni a MI esküvőnkre, akit mi nem akarunk látni?
valaki már írta is előttem, csak sztem nem kapott elég hangsúlyt, apunak feltétlen ott kell lenni?
ha ekkora genny akkor örömködjön azokkal, majd azok meghívják az esküvőjükre,
Gondold át:
-ha most még azt is mondja h oké akkor nem viszem őket, kinézzük belőle h mégiscsak megjelenik ezekkel az emberekkel? ha igen akkor mit csinálsz ....?
- ha nem is hozza ezeket az embereket akkor kinézzük belőle h az esküvő alatt/után ezzel fog zrikálni? kell ez?
-egyszerűbb lenne ha ő se lenne ott?
Csodamondatok:
Ott akarsz lenni az esküvőn?
Szeretnéd tartani velünk a kapcsolatot a házasságkötés után is?
Szeretnéd majd ismerni az unokáidat?
Nos, az esküvőnek már lassan 2 éve, és még mindig azt hallgatja szegény anyám, mikor már más f###ágot nem tud apám visszavágó-gyanánt a fejéhez vágni, hogy azt az illetőt nem hívtuk meg.-.- ("Úgyse ment volna el, de azért hogy megsértettük az egész családját ((akiket még SOSE láttunk!)), hogy nem is hívtuk."!) A legutóbbi ilyen után azt mondtam anyámnak, hogy elegem van, én ezt az embert SE akarom a lagzimon látni, ha lesz még egy. (Merthogy már válófélben vagyunk, csúnyán átvert az exem, mindegy. Remélem, a családi átkot ezzel letudtuk.. Nehogy már legyen nem-elvált a családunkban.) Nem csak ezek miatt persze, ennél sokkal undorítóbb dolgai miatt.
Csak hát: nem vagyok az a típus, aki méltó bánásmódban részesíti azokat, akiket pofán kéne verni..:) Mindig mindent elnézek és ezt úgy utálom, mert végül mindig én szívok ilyenkor. Annyiszor megfogadtam, hogy több hétvégémbe nem rondít bele stb., de mondhatom a saját apámnak, hogy itt vagy ott nem akarom látni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!