Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Roxette: Listen to your heart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roxette: Listen to your heart és/vagy It must have been love polgárira?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 21:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bár még az eye of the tiger-t is tudom ajánlani. Kitudja milyen harcias a kedves menyasszony ;-)
2009. júl. 26. 22:59
 12/20 anonim ***** válasza:
sleeping in my car!
2009. júl. 26. 23:05
 13/20 anonim ***** válasza:
inkabb az It must have been love.A Roxette szamnak nem tudom figyelted-e mar a dalszoveget,de szomoru...es enyhen szakitasos:) a masodik szam mindenkepp jobb lenne:)sok boldogsagot nektek:D
2009. júl. 26. 23:08
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

vazze, te is okos lény lehetsz!

a te esküvőd és nem tudod, hogy mit akarsz?

azt nem akarod esetleg megkérdezni, hogy milyen pozitúrát ajánlanánk a nászéjszakára?

2009. júl. 26. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Listen to your heart a kedvencem :)
2009. júl. 26. 23:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tök ciki mind a kettő.

ráadásul a listen to your heartban ilyen "szétesik a szerelem", a másikban meg "bizonyára szerelem volt, de már vége van", hát én leesnék a székről, ha egy esküvőn ezt kéne hallgassam

bevonuláshoz ajánlom a zagar wings of love-ot inkább

http://www.youtube.com/watch?v=M8Y4G1jcMwo

2009. júl. 27. 00:02
 17/20 anonim válasza:

Mindkettő szép, csak ha a szövege is szempont, akkor egyik sem épp találó pont esküvőre...

"It must have been love, but it's over now.... "

" Listen to your heart before you tell him goodbye..."

Maga a dal szerint viszont szebb a Listen to your heart, jobb a felépítése, a hangulata egy esküvőhöz. (mint énekesnő mondom, aki énekeltem is:-))

Egyébként más szóba jöhet még?

2009. júl. 27. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, igen a It must have been love a Micsoda nőből, és pont akkor megy, amikor elmegy a sráctól... szerintem is az első :D De már biztos megvolt az esküvő...
2009. aug. 3. 20:28
 19/20 anonim válasza:
It must have been love...igen manapság trendi dolog angol számokat választani esküvői zenére, vagy akár nyitótáncra. A gond az, hogy sokan - angol tudás hiányában - nem tudják miről is szól a dal. Ez a Roxette dal refrénje nagyjából ugye annyi: Ennek szerelemnek kell lennie, de most már vége... Szóval kicsit ciki lehet, ha az ifjú pár a szertartásra bevonul mosolygós arccal, alatta pedig egy szakítós zene szól. Tehát erre is gondojatok, ha zenét választatok.
2009. nov. 26. 09:44
 20/20 anonim válasza:
It must have been love, már a cím miatt is! S a dal vezetése is illik az esküvőhöz
2016. aug. 19. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!