Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy oldjuk meg így a menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjuk meg így a menyasszonytáncot?

Figyelt kérdés
Nem lesz nagy lagzi,kb 50 fő,szűk család és pár közlei barát lesz csak jelen.Nem lesz se vőfély,se kamerás,semmi extra.Nem tervezünk átöltözni sem,éjfél után,mivel nekem nem is lesz igazi menyasszonyi ruhám,hanem egy sima alkalmi ruhában leszek az esküvőn is.Na már most,ugye a menyasszonytáncnál az a szokás,hogy a tánc végén a vőlegény "elrabolja" a menyasszonyt és kiviszi a teremből,utána pedig már átöltözve jönnek vissza.Ha mi nem akarunk átöltözni,nem fog hülyén kiesni,hogy kimegyünk a teremből,aztán meg ugyanúgy jövünk vissza??Vagy,hogy kéne ezt csinálni?Igazából először úgy volt,hogy nem is lesz menyasszonytánc,de attól félünk,hogy mivel nem lesz vőfély sem a vendégek egy idő után esetleg unatkoznának,ezért arra gondoltunk,hogy ezzel feldobhatnánk kicsit a hangulatot.

2012. aug. 27. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Menyasszonytánc lehet, de minek kell elrabolni? Az kimaradhatna.
2012. aug. 27. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,de akkor,hogy vessünk véget a táncnak?Az is elég furán esne ki,ha már mindenkivel táncoltam és visszaülök a helyemre...Vagy nem is tudom,hogy kéne csinálni :D
2012. aug. 27. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok a pincéreknek, hogy hozzák be a tortát és kapcsolják le a villanyokat, hogy csak a gyertyák vagy a tűzijáték világítson. Akkor hirtelen mindenki azzal fog foglalkozni és el is felejtik, hogy volt menyasszonytánc.
2012. aug. 27. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:

A vőlegény nem rabolja el a menyasszonyt :)

A pénzt/ajándékokat, amik összegyűltek a menyasszonytáncnál, azt szokták kivinni úgy, hogy a férj felkapja a feleséget és kiviszik. Aztán visszajöttök, akár menyasszonyi, akár menyecske ruhában.

Viszont a vőfélyt mindenképpen ajánlanám. Nem tudhatjátok milyen lesz a násznép, mennyire lesz táncos kedvük, minden buliban van olyan szakasz, ami leül, még a legpörgősebb násznépnél is, erre az esetre kellenének játékok, amit egy vőfély tökéletesen le tud vezényelni. Meg amúgy is, szerintem kell, hogy összefogja valaki az embereket :)

Hétvégén voltam egy 42 fős lagziban, a vőfélyüknek 4-re kellett volna ott lenni, negyed 5-kor telefonált, hogy karambolozott, nem fog menni. Nagy szerencséjükre a sógorom vőfély, másfél órára rá ott is volt és tökéletesen megoldotta az estét, nagyon tetszett mindenkinek. A násznép sokat táncolt, de miután teleették magukat, érkezett a menyasszonyi torta is, onnantól mindenki pihent, volt 1 röpke óra, amikor játékokat kellett bedobni, különben unalmas lett volna.

2012. aug. 27. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

nem elrabolni szokta, de ez részletkérdés.

lehetne ötvözni, hogy felkap, elszalad veled, majd pár perc múlva lekapcsolják a villanyt és betoljátok a tortát

2012. aug. 27. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi előtte öltöztünk át, mert utáltam már a nagy abroncsos sz.rt magamon. mi táncoltunk, és utána elléptünk pénzt számolni. :D Na jó, igazából leraktuk a szobánkba, de nagyon pajzán dolgokat gondolhattak, hogy elmaradtunk pár percre. :D
2012. aug. 28. 05:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Mások is elrabolhatnak téged! Éngem is mások raboltak el a tánc végefelé. Aztán mikor visszaadtak a férjemnek elmentünk átöltözni. Ti meg nem mennétek el átöltözni, ennyi.

A mi lagzinkon nem volt vőfély, viszont készültünk egy játékkal. Idő nem volt rá, mert olyan jó volt a hangulat és azért viszonylag sok a program ám (vacsi, torta, menyasszonytánc, gyertyafény keringő, hajnali kaja...)

2012. aug. 28. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!