Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet egy jó minőségű, profi esküvői-lakodalmi videófelvétel?
Nagyon változó (kb.30-100.000). Attól is függ, miket szeretnél (egész napi felvétel, vagy csak a szertartás+lagziból ízelítő? kérsz-e összevágott klippet belőle? hány példányt késrsz...)
Nekünk ők készítették, nagyon rugalmasak, segítőkészek
mozgovideo.hu
A mienkkel nagyon meg voltunk elégedve!
Nagyon szépen meg volt szerkeszteve, ripotokat készített a vendégekkel, volt a végén legyszebb pillanatok, stáblista, bakiparádé, kimaradt jelentek. Zenei aláífestés, fényképek az elején. Nagyon szeretjük!
90 000 Ft-ot fizettünk érte, 3 dvd kaptunk.
Őt javaslom: www.romet.hu
Pontosan érkezik, a buli közepéig marad. Készít egy egész estét anyagot, lehet kérni rövidítést,a mi olyan 30 perc és kérésre klipet is készít olyan zenére,a mit ti választotok. ezek mind külön árak, de az alap 65.000 ha jól tudom (tavaly még ez volt ) A klip mondjuk marha jó, mert leeht e-mailben küldeni és pár percben pörgősen bemutatja az egész napot..azt megéri még megrendelni, de nem emlékszem, mennyi volt....
Cégünknél az esküvői videó szolgáltatás több részből áll, mivel mindenkinek más az igénye. A kikéréstől egészen hajnalig kérheted, hogy a videós rögzítse az eseményeket. A legmegszokottabb a kikérés, a polgári, illetve a templomi szertartás megörökítése, valamint a lakodalom videózása a menyecske táncig. Ennek a költsége nagyságrendileg 120-150e ft között mozog attól függően, hogy hova kell menni. Sokan kérdezik, hogy mi kerül ennyibe? Ilyenkor el szoktam mondani, hogy a több éves szakmai tapasztalat, a technika, hogy mind a kép, mind pedig a hang tökéletes legyen, illetve az a biztonság, hogy ha bármelyik eszközünk tönkre megy az esküvő alatt, akkor a kocsiban ott van egy másik, amit hadra tudunk fogni.
Bővebb információért keressetek bennünket bizalommal: www.mmediasystem.hu
További témába vágó szolgáltatásaink: esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!