Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek? Nem azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Nem azt a nászpárt kaptam amit rendeltem!

Figyelt kérdés
Direkt egyedi marcipánt szerettem volna. Találtam is a neten egy helyet ahol készítenek ilyeneket. Küldtem nekik egy fényképet, mellé leírtam, hogy a menyasszony haja szőke legyen, a vőlegény ruhája pedig fekete. Esküvő előtti napon kaptam meg este (amikor az üzlet már zárva volt). A menyasszony barna volt, a vőlegény ruhája v.barna és fátyol sem volt a menyasszonyon. Sajnos a pénzt ekkor már átutaltam. Egyből írtam egy e-mail, hogy találják ki miként lehetne kijavítani a hibájukat. Esetleg kártérítésre is gondoltam. Erre ma visszaírtak, hogy ha szeretnénk eltenni emlékbe a párt akkor vigyük be az üzletbe (tőlünk legalább 50km) és kijavítják a hibát. Engem ez felháborít! Még a saját pénzem költsem arra is, hogy rendbehozzák a dolgot???? Mit tehetnék?
2012. aug. 21. 13:45
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Kedves 20as! Képzeld, csak hétfőtől péntekig vannak nyitva! Ez nem egy üzlet! Ez egy direkt egyedi marcipánok gyártásával foglalkozó cukrászat!

Én tőlük szeretném visszakapni a pénzt, ehhez kértem tanácsot... Kívánok minden jót az ilyen kedves, jószándékú embereknek!

2012. aug. 21. 21:34
 22/23 anonim ***** válasza:

Kicsit már mániákus annyi problémád volt ezzel az esküvővel egyáltalán megérte? :)

Egyébként engem ha zavar-márpedig zavarna persze akkor beülnék a kocsiba leautóznám az 50 km és visszavinném.

Vagy tavaly rendeltem egy órát Szegedről Bp-re hozták 2 hónap múlva elekzdett késni az óra- az üzletben javasolták hogy vigyem be Bp-en a márkaszervízbe de mikor mondtam, hogy ez nem az a kategóriás óra, akkor azt mondták ez igaz küldjem vissza a számlájukra, és akkor ők intézik.így is volt.ezt próbáltad már?

Mondtad nekik, hogy nem a te hibád és nem szeretnél plussz költséget emiatt, lehet, hogy megoldás lehetne.

2012. aug. 22. 12:22
 23/23 anonim ***** válasza:
de most komolyan. mennyi lehet ez? 5000 HUF? és kártérítés?? az azt jelenti, hogy pluszban, a téged ért károk miatt pénzt kérnél!
2012. aug. 22. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!