Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Nem azt a nászpárt kaptam amit rendeltem!
Kedves 20as! Képzeld, csak hétfőtől péntekig vannak nyitva! Ez nem egy üzlet! Ez egy direkt egyedi marcipánok gyártásával foglalkozó cukrászat!
Én tőlük szeretném visszakapni a pénzt, ehhez kértem tanácsot... Kívánok minden jót az ilyen kedves, jószándékú embereknek!

Kicsit már mániákus annyi problémád volt ezzel az esküvővel egyáltalán megérte? :)
Egyébként engem ha zavar-márpedig zavarna persze akkor beülnék a kocsiba leautóznám az 50 km és visszavinném.
Vagy tavaly rendeltem egy órát Szegedről Bp-re hozták 2 hónap múlva elekzdett késni az óra- az üzletben javasolták hogy vigyem be Bp-en a márkaszervízbe de mikor mondtam, hogy ez nem az a kategóriás óra, akkor azt mondták ez igaz küldjem vissza a számlájukra, és akkor ők intézik.így is volt.ezt próbáltad már?
Mondtad nekik, hogy nem a te hibád és nem szeretnél plussz költséget emiatt, lehet, hogy megoldás lehetne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!