Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek? Nem azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Nem azt a nászpárt kaptam amit rendeltem!

Figyelt kérdés
Direkt egyedi marcipánt szerettem volna. Találtam is a neten egy helyet ahol készítenek ilyeneket. Küldtem nekik egy fényképet, mellé leírtam, hogy a menyasszony haja szőke legyen, a vőlegény ruhája pedig fekete. Esküvő előtti napon kaptam meg este (amikor az üzlet már zárva volt). A menyasszony barna volt, a vőlegény ruhája v.barna és fátyol sem volt a menyasszonyon. Sajnos a pénzt ekkor már átutaltam. Egyből írtam egy e-mail, hogy találják ki miként lehetne kijavítani a hibájukat. Esetleg kártérítésre is gondoltam. Erre ma visszaírtak, hogy ha szeretnénk eltenni emlékbe a párt akkor vigyük be az üzletbe (tőlünk legalább 50km) és kijavítják a hibát. Engem ez felháborít! Még a saját pénzem költsem arra is, hogy rendbehozzák a dolgot???? Mit tehetnék?
2012. aug. 21. 13:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Természetesen e-mailben lett rendelve, hogy nyoma legyen. Le is írtam nekik mindent pontosan. A nászpárt meg elhoztuk, itt van a hűtőben. De fénykép is van róla.
2012. aug. 21. 14:08
 12/23 anonim ***** válasza:
Pedig itt a fogyasztóvédelem a megoldás. Az úgy nem működik, hogy rendelek valamit és mást kapok, aztán ők vállat vonnak, hogy ez van. Ha más nem, akkor írd meg nekik, hogy vagy rendezik ők, vagy mész a fogyasztóvédelemhez. És ha nem intézkednek, én tényleg mennék (vagy írék nekik).
2012. aug. 21. 14:35
 13/23 A kérdező kommentje:
Akkor mondjuk megírnám nekik, hogy elég drága lenne nekem beutazni, hogy ők kijavítsák, meg különbenis... és mi lenne, ha pénzbeni kártérítést adnának?
2012. aug. 21. 14:37
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

fogyasztóvédelemnek írj emailt, majd ők válaszolna valami olyasmit, hogy eljárást indítanak ha te is úgy gondolod de akkor 8 napon belül döntened kell, majd fogadj ügyvédet és polgári peres úton visszakapod a pénzed, kártérítést meg felejtsd el, nem Amerikában vagyunk, hogy minden szarért fizetnek.

Arra is készülj fel, hogy az esküvői képeket is el fogják kérni bizonyítéknak, mert ha látszik rajta, hogy torta vágásnál és egész este tök boldogok vagytok akkor mégis mi alapján kérsz ártérítést, a lagzit nem befolyásolta a dolog, jól érezte magát mindenki, nem fulladt kudarcba nem került senki kórházba a marcipán figura nem szőke hajszíne miatt.

2012. aug. 21. 15:39
 15/23 anonim ***** válasza:
számszerűsítve mennyibe került ez az egyedi neked?
2012. aug. 21. 15:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem, én egész pontosan megírnám neki, hogy mivel nem teljesítették a rendelést, fizessék vissza a pénzt, vagy a fogyasztóvédelemhez fordulok. Ha nagyon hivatalos akarok lenni, még talán utánanéznék valami törvénynek vagy akárminek, amit beidézhetek, hogy meggyőzőbb legyek. Semmiképp sem panaszkodnék, csak tényeket közölnék. Fizetnek, vagy fogyasztóvédelem.
2012. aug. 21. 15:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Már nem mindegy?ezen múlott az hogy boldogan éljetek mig meg nem haltok?ha egyedit akartál,lehettél volna kreativ...én alapbol személyesen vennék minddeent,nem rendelnék.
2012. aug. 21. 17:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Számszerűsítve nem került annyiba, hogy pert indítsak miatta.
2012. aug. 21. 20:35
 19/23 A kérdező kommentje:
14eskének... Nem sírt emiatt a torta fölött senki, de nem is ez a lényeg. Te mit szólnál, ha boltban kérnél egy rú pick szalmit, kifizetnéd érte a pénzt, hazaérve kicsomagolnád és valami noname szar lenne benne???? Nem lenél dühös? Nem mennél vissza a boltba az pénzedet követelni?
2012. aug. 21. 20:37
 20/23 anonim ***** válasza:

biztos nem mennék vissza, tanulnék a esetből és többet nem mennék abba a boltba

A kérdezőnek még akkor kellett volna reklamálni, szombaton általában nyitva vannak a boltok, ha már péntek este megkapta a képet akkor szombat reggel telefonálnia kellett volna, nem pedig így utólag siránkozni és azon agyalni, hogy kártérítést kér

Nem nem fogsz kapni kártérítést, hiába fordulsz a fogyasztóvédelemhez, ők a pénzedet nem szedik vissza, neked kell polgári peres úton visszakövetelned, ha megalapozottnak látja a bíróság a követelésedet akkor van esélye, ha nem akkor ég te fogsz ráfizetni, mivel az eljárási költség is téged terhel.

Egy pár ezer forintos szar miatt meg kiröhögnek.

2012. aug. 21. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!