Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy könyvben már az új nevemet kell aláírnom?
Érdekes kérdés, most, hogy írod, már engem is érdekel.
Szerintem az eredeti [tehát lánykori] név is jó, hiszen az is a neved, nem hiszem, hogy gondot jelentene, főleg, hogy annak az aláírása van a kezedben.
Egyébként én az anyakönyvvezetőt kérdezném meg.
az új nevet kell, amennyiben felveszed a férjed nevét valamilyen formában. én pl csak a vezetéknevét kötőjellel a saját teljes nevem mellé vettem fel.
az én agyam is azon kattogott hogy mit kell beírni a könyvbe, aztán mikor a tanúkkal bementünk az adatokat felvenni elfelejtettem megkérdezni annyira ideges voltam és boldog... aztán az aláírásnál az anyakönyvvezető magától mondta hogy az új nevet kell írni.
26/N
Unokatesóm amikor írt alá, tisztán látszik, hogy habozik, majd szinte rajzolja a betűket. Utóbb mesélte, hogy azon agyalt, h most akkor mit is választott új névnek, aztán pedig, hogy nehogy elírja, vagy kihagyjon egy betűt...nagyn vicces, de sztem én is ezen stresszelnék....
(stresszben az ember furcsa dolgokat csinál, Édesapának 5 évig, a személyiében egy betűvel kihagyva szerepelt az aláírása, igazoltatáskor szívatták is, mert mind 2 féleképp értelmes sz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!