Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a ruhában elmennétek egy esküvőre vendégként? A menyasszonynak hagyományos hosszú, fehér ruhája lesz.
2012. aug. 10. 11:11
22/34 anonim válasza:
Szerintem simán elmehetnél benne! Nem tiszta hófehér a ruhád. Fekete boleróval és táskával nagyon csinos.
24/34 anonim válasza:
Nagyon csinos!!Elmennék benne! :)
25/34 anonim válasza:
Miért ne? Nem tiszta fehér. Én elmennék.
26/34 anonim válasza:
Nagyon szép ruha és ha te vagy a képen, akkor nagyon jól is áll. Kérdezd meg a menyasszonyt, hogy őt zavarná-e, hiszen vannak az őskövület típusok, akik kiakadnak egy ilyen ruhán, viszont vannak sokan, akiket totál hidegen hagy. Az én barátnőm az esküvőmön egy földig érő hófehér estélyi ruhában volt. És? Úgy is mindenki tudta, hogy én vagyok a menyasszony, senki nem ment oda véletlen neki gratulálni, hisz az én ismerőseim voltak, és én hívtam meg őket az én esküvőmre... Szóval engem az sem zavart volna, ha white party-t rendezünk és mindenki fehérben jön el... :) De ez a ritkább, ahogy én ezen az oldalon észrevettem.
27/34 anonim válasza:
Szép a ruha.Úgy tudom,ha nem egyszínű fehér/fekete a ruha el lehet menni benne.Ettől még meg kéne kérdezned a menyasszonyt,hogy neki,hogy esne.
28/34 anonim válasza:
Utolsó:Tényleg ritka,ha egy menyasszony normális és nem akarja rendszabályozni a vendégeit.Elmennék ebben a ruhában,mert nincs menyasszonyi ruha jellege,gyönyörű a szoknyarésze.Ha sikerül szebbnek lenned a menyasszonynál,arról nem te tehetsz.
29/34 anonim válasza:
űha meghívnak egy esküvőre, gondolom ismered a párt. Hát miért nem kérdezed meg, hogy zavaró lenne-e?:) Számomra ez a legtisztább megoldás.
30/34 anonim válasza:
Szép, szerintem nyugodtan elmehetsz benne. De ha már felmerült benned hogy gondot okozhat, dobj egy emailt a menyasszonyra hogy zavarná-e. Biztos örülni fog hogy megkérdezted és persze hogy jöhetsz ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!