Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a ruhában elmennétek egy esküvőre vendégként? A
menyasszonynak hagyományos hosszú, fehér ruhája lesz.
Ha jól tudom, ha nem egyszínű fekete vagy fehér, akkor már el lehet benne menni... de én azért a magam részéről vmi színesben mennék, hogy véletlenül se nyúljak mellé, mert látszik, van vki szerint illetlenség.
2012. aug. 10. 11:29
Elmehetsz benne.Nagyon szép.
2012. aug. 10. 11:32
Nem tudom, mi illetlenség ebben, ez egy nagyon szép és ízléses kis alkalmi ruha. Semmi illetlent nem találnék abban, ha valaki ilyenben jönne az én esküvőmre.
2012. aug. 10. 11:34
Szerintem szép ez a ruha, jó lesz az esküvőre.
Én úgy tudom, hogy a menyasszonyt túlöltözni nem illik, tehát akár lehet az egész ruha fehér, ha a menyasszonyon nagy abroncsos ruha lesz, akkor te egy egyszerű ruhával nem fogod túlöltözni. Viszont, ha felveszel te is egy hasonló stílusú, nagyestélyit az sokkal rosszabb, legyen bármilyen színű is.
2012. aug. 10. 11:34
Elmennék, én is mentem már fehér+színes kombinációban.Ezzel a feketével meg elegáns is.Ez régi dolog, hogy a mennyasszony színe a fehér, ma már elavult nézet.
2012. aug. 10. 11:40
[link]
11:27 vagyok
egy kb ilyen ruhában lesz a menyasszony,nekem mégis sztornózva lett a kérdezőéhez hasonló ruha,pedig az enyém hosszabb,picivel térd fölé ér...
Én esküvőm lenne,nem érdekelne,mindenki jön amiben tetszik,lényeg hogy érezzük jól magunkat
2012. aug. 10. 11:40
Az én esküvőmön volt egy halvány rózsaszín hosszú ruhás nő és rá mondták, hogy második menyasszony. A rövid ruhások között sok fehéres ruha volt, nem is emlékszem rájuk. Tehát inkább az számít, hogy hosszú-e az a ruha. Ez nem hosszú, nem is csak fehér, tehát szerintem belefér. Ráadásul nagyon szép!
2012. aug. 10. 11:41
18/34 Csilla862 válasza:
Bár ez is szép de inkább ha szines akkor valami egy halvány szinű ruha legyen.
2012. aug. 10. 11:42
Szerintem ez a fehér fekete, piros ruhát nem szabad, egyszerűen hülyeség. Ez nem is magyar szokás, csak mindenki azt hangoztatja.
2012. aug. 10. 11:43
voltam én már fekete-fehér mintás ruhában esküvőn, és még meg is dicsérték. senki nem szólt le miatta. a fazonja egyszerű, köze nincs a menyasszonyi ruhákhoz.
szerintem szép cucc, én elmennék benne, és neked nagyon jól áll :)
2012. aug. 10. 11:44
Kapcsolódó kérdések: