Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » El akar venni vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar venni vagy nem?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy augusztusban összeházasodunk, de az anyakönyvvezetőhöz még nem jelentkeztünk be, mert a párom 3 hónap alatt nem tudott egy napot mondani amikor neki jó lenne (szabadság miatt). Most az egyik barátjának lesz a születésnapja, arra sos-ben kivett egy napot augusztus közepére. Ő vetette fel az esküvőt, én eddig sem és most sem erőltetem a dolgokat, de azért ez már bosszant. Ha felhozom neki, akkor mindig az a válasz, hogy van még időnk, majd a jövő hónapban...
2012. aug. 7. 07:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Ha neked nem számít az esküvő, nem foglalkoztatna a dolog, hanem figyelmen kívül hagynád. Szóval ez nem igaz, hogy neked nem számít. :-)
2012. aug. 7. 08:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Mivel a párom heti szinten beszél róla és már anyósom is naponta hívogat, hogy mikor lesz, így nem tudom figyelmen kívül hagyni...
2012. aug. 7. 08:37
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

az esküvő nem úgy működik h bementek és ti mondtok egy napot. max hónapot mondhattok. mi márciusban mentünk,mondtuk h nyár,erre közölték h legkorábban aug5.

szóval nincs időtök. bár talán ősszel-télen könnyebb helyet találni.

de sztem ha egy pasi házasodni akar,tesz is érte

2012. aug. 7. 08:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Nekünk mikor bementünk bejelentkezni, azt mondták, hogy mi mondjunk napot, mert szabad pár percük minden hétköznap akad.
2012. aug. 7. 08:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekik akad, csak a párodnak nem...
2012. aug. 7. 08:44
 16/19 A kérdező kommentje:

:)

Igaz. :)

2012. aug. 7. 08:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon kifogásgyanús a dolog. De ha tényleg ez van és nem akar esküvőt, akkor a kapcsolatotok egyéb területein is kell érezned problémákat. Gondold végig, hogy másban mennyire együttműködő/tervezgető/kezdeményező.
2012. aug. 7. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

13!

Ez településfüggő, mert vannak népszerűbb, sűrűbben lakott helyek, ahol többen házasodnak, és az is számít mikor mentek időpontot foglalni. Mi januárban mentünk, az egész nyár szabad volt, mi mondtuk meg percre pontosan az időt.

De nagyon valószínű, hogy az augusztusi esküvőből nem lesz már semmi, mert valóban min. 30 nappal előtte kell bejelentkezni.

Nekem elég gáznak tűnik amit a párod művel. Olyan nincs, hogy nem tudja megoldani ha nagyon akarja.

2012. aug. 7. 11:12
 19/19 anonim ***** válasza:

szerintem nem az a baj, hogy nem akar elvenni, hanem az, hogy hanyag, és halogatós ember. vagyis nem baj, de ezért nem jutottatok el még az időpontig...

24N

2012. aug. 7. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!