Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » El akar venni vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar venni vagy nem?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy augusztusban összeházasodunk, de az anyakönyvvezetőhöz még nem jelentkeztünk be, mert a párom 3 hónap alatt nem tudott egy napot mondani amikor neki jó lenne (szabadság miatt). Most az egyik barátjának lesz a születésnapja, arra sos-ben kivett egy napot augusztus közepére. Ő vetette fel az esküvőt, én eddig sem és most sem erőltetem a dolgokat, de azért ez már bosszant. Ha felhozom neki, akkor mindig az a válasz, hogy van még időnk, majd a jövő hónapban...
2012. aug. 7. 07:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán komolyan gondolná, akkor már rég elvett volna. Egy esküvőt - bármennyire egyszerű is - nem két héttel előtte kell tervezni. Max. akkor ha csak két tanuval vonultok az anyakönyvvezető elé.

Olyan nincs hogy valaki ne tudjon 1 nap szabadságot kivenni a saját esküvőjére.

2012. aug. 7. 07:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem ez komolytalan. Nem gondolja ezt komolyan.
2012. aug. 7. 07:28
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
igen elvetemült munkáltatója lehet, ha az esküvőre nem ad szabit. Talán szombaton is dolgozik? Nemár, hogy a szabadság hiánya legyen a kifogás...
2012. aug. 7. 07:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is olyan a munkahelyem, hogy egyszerűen nem mehetek el akkor, amikor akarnék. Van szabadságterv, amit előre leadunk, és azt módosítani szökő évente egyszer lehet. Viszont...

Van beosztásom, amibe hetente van két lik. Oda nehogy már ne tudjam elintézni. Megmondom a főnökömnek, hogy azon a héten ez a két nap kell. Nekem megadta, pedig nem szokott ilyen nagylelkű lenni.

2012. aug. 7. 07:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Kifogás. Minden ember arra szakít időt, amire akar, ami fontos neki. Úgy látszik, a haver születésnapja fontosabb.
2012. aug. 7. 07:49
 6/19 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom, de akkor miért kellett egyáltalán felhoznia a témát.

Egyébként 2 tanús esküvőt "terveztünk", se gyűrű, se esküvői ruha, mert nem akarunk pénzt kiadni rá. A főnökei és a munkatársai nem tudhatják, hogy esküvőre kellene a szabi, mert akkor csak neheztelés van, amiért nem lesznek meghívva, anno ők minket meghívtak. Most is családi problémára (haláleset) hivatkozva vette ki a szabit, ami igaz is bár nem megyünk a temetésre és nem is akkor lenne, de egyébként nem kapott volna. Nem tudom mire gondoljak. Létezik, hogy ennyire lusta legyen?

2012. aug. 7. 07:49
 7/19 A kérdező kommentje:
Amikor felhoztam, hogy hagyjuk a csodába az egészet akkor kikérte magának, hogy miért nem akarok a felesége lenni...
2012. aug. 7. 07:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
aug.-ban már nem lesz esküvőtök a 30 nap türelmi idő miatt. de én a helyedben nyugodtan, minden kellemetlen mellékérzés nélkül megkérdezném, hogy akkor most mi van. ha az a válasz, h nem akarsz hozzámenni, kérdezz vissza, h miért, te el akarsz venni? mert kicsit sem úgy tűnik...
2012. aug. 7. 07:56
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Megteheti, hogy játszadozik veled, nem látod?
2012. aug. 7. 07:57
 10/19 A kérdező kommentje:

Csak az felfoghatatlan, hogy miért hozta ezt egyáltalán fel, amikor tudja, hogy nekem nem számít az esküvő, sőt most már egyenesen nyűgnek érzem. Amikor megismerkedtünk, ezt tisztáztuk is, tehát még elvárásnak sem érezheti.

Amikor rákérdezek, akkor azt mondja, hogy el akar venni, már kikérte a szükséges papírokat is amik hiányoztak, de ez az időpont kérés nem jön össze.

2012. aug. 7. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!