Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt az esküvőjükön mixer, mennyibe került?
Mi ezt kaptuk ajándékba az öcsémtől,de az árát végül kiszedtük belőle:)
130e ft volt,jött két mixer,hoztak pultot,és 8féle koktélból(alkoholos és alkoholmentes) korlátlan fogyasztást biztosítottak.
Akkor a 130-ban az alkohol ára is benne volt gondolom :)
Szerintetek ha én 5-6 féle koktélhoz megveszem az alapanyagot, akkor maga a pult mögött keverés mennyibe kerül?
Az összes válasznak ment a zöld pracli :)
Még annyit kérdeznék, hogy egy 40 fős vacsin ahova 3 órára meghívnék mixert kb mennyi alapanyag kellhet? Mondjuk 5 féle koktél lenne :)
Mondjuk:
Cranberry kick (vodka, limelé, áfonyalé)
Holy bucket (vodka, pezsgő, energiaital, narancs)
Pina colada (fehér rum, kókuszlikőr, ananászlé)
Chocolate martini (vodka, csokilikőr, koktélcseresznye)
Bellini (pezsgő, cukorszirup, őszibaracklé)
Előrebocsátom, nekem még nem volt esküvőm, de szerveztem pár "partyt".
Gyors számolásom eredményeként -szerintem- minimum 5-6 üveg vodka, 2-3 rum, 8 pezsgő és 1 csokilikőr kellene. Legalábbis nálunk ennyi simán elfogyna, ezt körülbelül 3 koktél/főre számoltam.
Nagyon köszi, nem fogod elhinni de szinte ugyanezekre a számokra gondoltam én is :) 8 vodkát számoltam meg ilyenek még a válaszod előtt :)
Amúgy 1 gyerek lesz :D szegényke :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!