Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolléganőket meghívnátok az esküvőtökre? Nálunk a cégnél divat ez, de nekem zavaró lenne, ha ott lennének kíváncsiskodni. Nálatok ez hogy van?
Én meghívtam két kolléganőmet a 25-ből. Nagyon örültem, hogy ott vannak, nem lett volna teljes a násznép nélkülük. Viszont én szeretem mindkettejüket :)
te pedig csak hívd meg őket a templomba és a szertartásra, plusz pénzbe sem kerül.
Na, én lánybúcsúra tuti nem hívnám őket!Az esküvőre oké, de a lakodalomba semmiképp, esetleg csak akivel tényleg és őszintén jóba vagyok. Nyilván akkor "azért kellettél" a lánybúcsúra, mert nincsenek barátnői az illetőnek, de a lagziba ugyan már el ne menj...ez undi egy kicsit...
Egy szó mint száz, mivel együtt dolgozunk, jöjjenek a szertartásra, nézzenek meg, ha kíváncsiak rám/ránk, de csak tölteléknek, meg hiénáskodni, pletyizni nem hívnám sem a lánybúcsúmra, sem a lakodalomra őket. Úgy gondolom, ez nem álszentség, de mégis a jó modor határain belül van.
Nekünk oktoberben lesz, a párom meghívja a kollegáit a templomba meg az anyakönyvi hivatalba. Mi is voltunk jó pár esküvőn.
Én meghívtam volna őket talán még a lagziba is, mivel kis cég, de közben csalódtam bennük, szóval lehet egy emberkét meghívok külön a többi maradjon otthon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!