Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csinálnátok, ha megjelenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha megjelennének olyanok a lagzin, akiket meg sem hívtatok? "Kidobnátok" vagy eltűrnétek?

Figyelt kérdés
Tegnap a párom (aki a vőlegény) tesója találkozott egy ismerősünkkel, aki mondta neki, hogy mennyire várja már az esküvőnket és hogy készülnek a lagzira... mindezt úgy, hogy meg se hívtuk őket, sőt nem is beszéltünk velük már vagy 1 éve. Most mit csináljunk? Arra gondoltam, hogy felhívjuk őket és megmondjuk, hogy csak a család és a közeli barátok lesznek ott. De ha így állnak a dologhoz (mármint h meg se hívtuk őket és mégis készülnek), akkor kinézem azt is, hogy eljönnek ennek ellenére is.

2012. aug. 1. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon durva...

Én nem telefonálgatnék, ha jönnek meglepődést színlelnék és megmondanám kerek-perec, hogy nem voltak meghívva. Hogy csak annyi hely és étel van, ahányan jönnek. Ha értetlenkednek, akkor megkérdezném hogy mégis miből gondolták, hogy meg vannak hívva?

2012. aug. 1. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit ne mondjak, élnek még pofátlan emberek...

Én is a "belépés csak meghívóval" taktikát alkalmaznám.

2012. aug. 1. 22:50
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
Nem kell befosni, én ilyet azért csinálnék hogy kicsit rátok ijesszek hogy megyek, vagy elgondolkoztassalak arról hogy miért nem hívtatok meg. De hogy valóban elmenjen valaki hívatlanul egy lagziba azt nehezen hiszem el, senkinek nem érné meg az égés miatt meg alapból se... kivéve ha ti vagytok a világ közepe.
2012. aug. 2. 08:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán minek tudnak arról, hogy hol meg mikor lesz?

egyébként simán kiraknám, bár még mindig nem tiszta ha egy éve nem beszéltek honnan tudnak az esküvőről...

2012. aug. 2. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta el nekik, hogy mikor lesz az esküvőtök és meg lesznek hívva. Az rendezze csak szépen le és mondja meg nekik, hogy nem férnek be a keretbe.

Ha már ott lesznek, függ attól milyen típusú esküvőd lesz. Ha beléptetős egyszerű a dolgod. Ha ülőkártyás, kicsit bonyolultabb, lehet még meg is lesznek sértődve, hogy nem találják a nevüket:D Ha meg spontán ide-ode ülős még a szomszéd utcagyerek is bemászhat, ha ügyes.

Ráadásul az "igen" kimondás meg a fényképezkedés között ne az legyen a legnagyobb problémád, hogy őket hesszeled, szóval hívd vagy hívasd fel őket, hogy nincsenek a vendégek listáján!

Sok boldogságot!

2012. aug. 2. 17:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs honnan tudják, bár falu, tutira megy a pletyka...
2012. aug. 2. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Én úgy kidobnám mint macskát sz**ni!!
2012. aug. 7. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!