Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a koszorúslány ruháját kinek illik állnia? A koszorúslánynak vagy a mennyassyzonynak? Van erre kialakult szokás, szabály?
13-assal tökéletesen egyetértek. Nem is írom le mégegyszer.
Annyival egészíteném még ki, hogy a koszorúslányok se túl normálsiak, ha fizetnek 30-40 ezret egy ruha megvarratásáért, ami nem is tetszik nekik, a menyasszony meg sóher, ha az esküvőjén ezen spórol.
"Az én esküvőm, az én szabályaim... "
Erre nehéz bármit is mondani,ez borzasztó.Remélem a vőlegény azért beleszólhatott,legalább a saját göncébe.
Igen beleszólhat!Még nincs meg a ruhája, csak jövőre lesz a lagzi és mindent megbeszélünk egymással az esküvőt illetően.
Mellesleg teljesen egyetértett velem a koszorúslányok ruháját illetően.
Arra a következtetésre jutottam egyébként a véleményetekkel kapcsolatban, hogy mindenkinek igaza van.
Lehet, hogy sóherség, de ők vállalták, ha meg csak úgy vállalták volna, hogy mi fizetjük a ruhájukat akkor nekem úgy is jó lett volna,tök mindegy.
Nekik ez így megfelelt, még nem késő lemondani, találok más balekot a helyükre:D
Egyébként nem szánunk 1-2 milliót a lagzira, nincs is rá ennyink, de a menyasszony mellé az én olvasatomban mindig is járt koszorúslány, akkor majd pont a hülye szokások meg szabályok miatt ne legyen?!
Egyszer van esküvője az embernek (legalábbis ideális esetben)akkor az már legyen olyan amilyet megálmodott, természetesen ésszerű keretek között!
12ezer egy ruháért nem sok.
Idén nyáron csak vendég leszek,de többe kerül a ruhám :)
2x voltam koszorúslány,egyiknél a pár fizette,kölcsönzött ruha volt,egyforma mind a 4 koszorúslánynak.Megkérdezték tetszik-e,nem volt csúnya igy nem változtattunk rajta.
Másikban én fizettem,én választottam,a menyasszonynak annyi kérése volt,illedjen a dekorációhoz,ami bordó volt.Nem volt nehéz kedvére tenni,egyik kedvenc szinem,igy kiválasztttam 5 ruhát ami tetszett,és ő választhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!