Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvehetem ezt a ruhát unokatesóm esküvőjére, lagzijára?
Figyelt kérdés
Annyira tetszik és van egy kislányom akinek ilyen lilás kisruhája lenne (összeöltöznénk kicsit) csak nem tudom ez nem túlzás-e? abronccsal, vagy anélkül?2012. júl. 30. 15:17
21/25 anonim válasza:
Hát nekem is hasonló lila volt. Én koszorúslány voltam, de még nekem se volt ilyen abroncsos. Ha ilyen kiöltözős lesz akkor jó, de amúgy szerintem kicsit túlzás. De alap járaton nagyon szép.
22/25 anonim válasza:
Kislánynak tök cuki ő veheti, de te ne.. szép meg minden de túlzás, mindenki más kosztümbe lesz/nyári ruha te meg ott díszmadár leszel ebben...
23/25 anonim válasza:
Szerintem kicsit túlzás, inkább keress olyan lila ruhát, ami térdig ér, vagy egyszerűbb fazonú hosszú, a szín amúgy oké, de ez a tüllös alsó rész abronccsal és anélkül is túlzás.
24/25 anonim válasza:
Nagyon szép ruha, de szimpla vendégként én is túlzásnak vélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!