Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvehetem ezt a ruhát unokatesóm esküvőjére, lagzijára?
Figyelt kérdés
Annyira tetszik és van egy kislányom akinek ilyen lilás kisruhája lenne (összeöltöznénk kicsit) csak nem tudom ez nem túlzás-e? abronccsal, vagy anélkül?2012. júl. 30. 15:17
11/25 anonim válasza:
Szépnek szép,csak sok. Én felnőtt,kisgyerekes anyaként biztos nem vennék fel ilyen "hercegnős" ruhát. Ne haragudj ha esetleg megbántottalak vele. De amúgy tényleg szép,csak nem esküvőre való.
12/25 anonim válasza:
én nem venném fel, tisztára olyan, mint egy koszilány ruha. Nem tudhatod továbbá, hogy a menyasszonynak milyen lesz a ruhája. lehet, hogy egy teljesen egyszerű, díszítetlen ruha, akkor pedig túlöltözted, ami nem szép dolog. Vagy, mivel mostanában nagy divat a nem tiszta fehér ruha, még az is lehet, hogy lilás. Vagy a menyecskeruhája lesz lila...
én nem venném fel, és menyasszonyként nem is örülnék neki
13/25 anonim válasza:
Kérdezd meg a leendő házaspárt, hogy van-e kifogásuk ellene.
Attól is függ, milyen lesz maga a "buli", hagyományos vagy modern, kiöltözős vagy lazább.
14/25 anonim válasza:
szerintem nyugodtan mert a lányoddal nagyon arik lesztek.már el is képzeltem :)
15/25 anonim válasza:
Ha be tudod magad és a lányodat koszorúslánynak szervezni, akkor szerintem jó ötlet, de különben és is kicsit soknak találom. Olyan mintha túl akarnád öltözni az arát.
16/25 A kérdező kommentje:
A menyasszony tiszta fehér nagy abroncsos, pánt nélküli ruhában lesz a menyecske ruhája tuti bordó-piros lesz, mert úgymond hagyományos falusi lagzi lesz, de én se tudom csak annyira jól összepasszol a kicsim ruhájával, ja egyébként csak a lagzin leszek majd, az esküvő részét gyerekek (alszanak du.) sajnos kihagyom.. (de persze ez mind megvan beszélve az ifjú párral) megkérdezzem a menyasszonyt? de úgyis azt mondja rá hogy azt veszek fel amit akarok..
2012. júl. 30. 15:29
17/25 anonim válasza:
Szerintem is sok... :S
Talán abroncs nélkül?
18/25 anonim válasza:
Ezzel kissé túl lőnél a célon szvsz. Valami ennél jóval egyszerűbbet kellene elvégre nem te házasodsz ;)
19/25 anonim válasza:
Túl sok. Vendégként én biztos nem venném fel.
20/25 anonim válasza:
hagyományos falusi lagziban nevetségesen fogsz hatni ebben az anyabarbie ruhában. ha a pár a Bazilikában kelne egybe és a lakodalmas tömeg minden tagja úgy nézne ki, mintha az opera bálba menne, akkor nem lenne röhejes (nekem így is sok ez a ruha, de az más kérdés). az összkép számít. egy falusi lagziban bohócot csinálsz magadból ezzel a ruhával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!