Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú vagyok, le kellett mondanom a lakodalmat. Ti is ezt tennétek?
Meghalt a nővérem párja múlthéten. Nagyon furán éltek,kócos volt,tesóm sokat szenvedett és autóbalesetet szenvedett a párja,van egy közös gyermekük.
Szeptemberben lett volna a lakodalom. Az esküvőt megtartjuk,de csak a legszűkebb körben,11-en.Félek,hogy mindig bánni fogom,hogy elszalasztottam azt,hogy legyen egy ilyen gyönyörű boldog napom, de nem szeretném ezzel is kínozni a nővéremet.Egy pár vendég,akit visszamondtam furcsán néztek rám,szinte dühösek lettek,hogy nem lesz buli.Lehet,hogy addigra nem fogunk így szenvedni,de szerintem kínosabb előtte egy héttel lefújni mindent.Szeretem a nővéremet,sajnálom a párját nagyon,de nagyon,de kicsit elkeseredtem...
Azért még írok. Én 3 hete vesztettem el egy nagyon-nagyon közeli hozzátartozómat. Fáj a szívem, mert nehéz elfogadni ezt a dolgot ami történt, de sajnos el kell. Mint ahogy a nővérednek is. Szerintem jó lenne neki, hogy arra az egy napra, ha nem is felhőtlen, de legalább egy kis boldogságot vinnétek a szívébe. Szerintem ezt nem hagyjatod annyiban. Találj ki valamit. Hány fős lett volna/lenne a lagzi? Szerintem azt a testvéred is megértené (sajnos ez van az élet megy tovább). Megemlékezhetnétek róla talán, hogy tudjátok nagy az űr nélküle, de ő is örülne a ti boldogságotoknak, és mindig veletek lesz ott legbelül.
Szerintem megbánnád, ha nem lenne lakodalmad.
80 fő,akik szinte kivétel nélkül ismerték a sógoromat. Lefújtam,szűk,11 fős esküvő lesz és utána nem mulatunk.Jó lesz ez így is,egy pár leszünk ország-világ előtt.:)
Csak az előlegeket ne buktam volna,de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!