Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Ha választhatnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha választhatnátok, ti vennétek esküvői ruhát 40-50 ezerért (vadi újat), vagy bérelnétek inkább ennyiért, vagy még drágábban (többször használtat)?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 12:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Én egy esküvőt tervezek, szóval az a ruha legyen már olyan, amilyen én szeretnék. Kiadnék érte 5-6000Eurót is.
2009. júl. 17. 18:06
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább varratnék valami olyaT ami átalakítható lenne nyári alkalmi ruhává. szerintem így megérné a saját. de tengeteg használt ruha közül lehet válogatni,hajrá!!!
2009. júl. 17. 18:07
 33/38 anonim ***** válasza:
74%
én 28 ezer ft-ért vettem magamnak két éve esküvői ruhát stólával együtt, és nagyon elegáns alkalomra később is viselhetem, egyáltalán nem szimpatikus az a hozzáállás, hogy csak drágán lehet jót, szépet szerezni, csak több kitartás és észszerűség kell (persze aki dúskál a pénzben annak tényleg mindegy)
2009. júl. 17. 18:22
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg kölcsönöznék, hiszen úgy sem vehetem fel mégeszer. Képzeld el, régen lezajlott az esküvő te meg otthon próbálgatod, meglát benne életed párja... Kicsit megdöbbene:) Hallani arról néha, hogy nagymama-anyuka mennyasszonyi ruhájában áll vki oltár elé, de ez ritka mint a fehér holló. Az a pénz meg, amit nem költesz el egy saját ruhára jó lesz majd később, ház, gyerek stb..
2009. júl. 17. 18:47
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

Akar vennem, akar kolcsonoznek, nem koltenek ra sokat.

Akar milyen nagy nap....nekem tulzasnal tunik ez az egesz eskuvos kultusz. Alig varom tul legyun a lagzin. Ki nem allhatom!

2009. júl. 17. 22:03
 36/38 anonim ***** válasza:
51%
Ugyanolyan minőségű és ugyanannyiba kerül? Inkább megvenném. Ha már nem kell, átszabhatom vagy eladhatom.
2009. júl. 17. 22:21
 37/38 anonim ***** válasza:
Ha ugyanannyi akkor megvenném. Te szerencsés vagy kérdező, itt nálunk a környéken, alaphangon 100 ezer egy ruha bérlése. Szóval mákod van, hogy tudsz 40-50 ezerért. Vedd meg, aztán, ha nincs kedved átszabatni, meg őrizgetni, akkor eladhatod. Nekem az a felesleges, amikor vki a lányának őrizgeti. Azért valljuk be, hogy kevés olyan lány van, aki felveszi a 20-25 éves ruhát. Nekem több barátnőmnek is megtartotta az édesanyja a ruháját, de csak egy vette fel, az is annyit alakítatott rajta, hogy akár egy újat is vehetett volna.
2009. júl. 20. 08:48
 38/38 anonim válasza:
Én is venném, max ha nem akarom őrizni, eladnám később.
2009. szept. 3. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!