Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha választhatnátok, ti vennétek esküvői ruhát 40-50 ezerért (vadi újat), vagy bérelnétek inkább ennyiért, vagy még drágábban (többször használtat)?
Én megvenném. Egyszer házasodok akkor bármennyit költenék csak hogy jól érezzem magam a ruhámban és a környezetemben.Bár én nem szeretnék megházasodni, de lehet ezt még csak most gondolom így.
22/L
Én azért fogom varrni, mert van egy egyedi elképzelésem, amit nem tudok varrónőnek elmagyarázni, venni és kölcsönözni nem tudnék, mert alacsony vagyok és vékony (de nem cérna), és akármi nem áll jól, utánaigazítani meg nem akarok. A cipőt persze venni fogom hozzá, mert ahhoz nem értek, varrni még tudok, viszont a cipő tudom, hogy nagy válogatás lesz, mert 35-ös lábam van, bokában vékony, lábfejnél viszont nem, és 6,5cm lehet a max. sarokméret, amiben még tudok járni. De ahhoz, hogy kényelmesen érezzem magam egy ruhában életem egyik legszebb napján, megéri a munkát és a pénzt.
(egyébként minek kell lepontozni bárkit ebben a kérdésben?)
azért ne felejtse el a baráti körét, nincs velük sem gond, csak az a bajuk pl. a táskával kapcsolatban, hogy úgy érzékelik, nem értékeli a barátnő az igyekezetet.
minden férfinak jólesik, ha ilyenkor egy barátnő ájuldozik a figyelmességtől meg attól, hogy mennyit költ rá a pasi, aki ezzel is csak azt próbálja érzékeltetni, hogy fontos neki a barátnője.
Én először is nem adnék ki 40-50 ezret egy ruháért,se megvéve,se kölcsönözve,még a Nagy Nap kedvéért se.Ebből a szempontból abszolút nem vagyok romantikus.Ki nem állhatom a nagy felhajtást,cécót,körítést,meg azt,hogy én legyek a középpontban az esküvőn.Valami egyszerű,csinos alkalmi ruhát fogok viselni az esküvőmön,esetleg kosztümöt,de volt idő,mikor megfogadtam,hogy farmer és tornacipő lesz rajtam!Most azért már letettem erről:)
Ja,igen és jövőre megyek férjhez!
23/L
Hát ha olyan amilyet megálmodtam és kb azonos paraméterei vannak mint egy kölcsönzöttnek, akkor én is inkább megvenném. De a legjobb tényleg a varratás. Akkor aztán végül is megveszed, de úgy alakítod ahogy akarod. Ha meg van varrónő ismerősöd akkor még jobban kijössz. Kell varrónő ismerőst keresni! Ez a tuti!
De amúgy szerintem is jó ha majd egyszer a lányod nagy lesz és meg tudod neki mutatni. Ha meg megunod addig és úgy varrattad, akkor tényleg át lehet alakíttatni, vagy eladni.
De amúgy sajnos nekem nem tellett esküvőre, hát még menyasszonyi ruhára. Kis koromban én is szerettem volna szép fehér ruhát, egy közepes lagzit, de inkább úgy hogy megvan az esküvő és amerikai módra utána az ifjú pár lelép nászútra, mert a magyar módot nem szeretem, hogy hajnalig ott kell táncolni stb.
De amúgy valahol jobb is hogy nem költöttünk esküvőre és már nem is tervezzük, egy csomó pénzt megspóroltunk és a kislányunknak adhatom mindazt amit elköltöttem volna egy napra. De valahol a romantikus énem még mindig szeretné, de valahol fölöslegesnek tartom. Érdekes dolog ez!
Úgyhogy aki megteheti vegye meg szerintem, illetve varrasson, max majd eladja.
KÖSZI MINDENKINEK A VÁLASZOKAT!
KEDVES 12:30-AS!kÉPZELDD EL ÉN VETTEM MAGAMNAK,ENNÉL OLCSÓBBAN,ÉS AHOL VETTEM OTT HATALMAS KÍNÁLAT VOLT,KB 30 DB-T FELPRÓBÁLTAM,ALIG TUDTAM DÖNTENI!ÉS EGY SEM VOLT HASZNÁLT!!!CSILLOGOTT VILLOGOTT,MINDENBŐL MÉRETSOR VOLT,NEM KELLETT RÁMSZABNI.ÉS MINDENKI CSODÁLTA!SZÓVAL ENNYIT A ROMANTIKUS EMBEREKRŐL...AZÓTA A FÉRJHEZMENT BARÁTNŐIM IS MIND OTT VETTÉK....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!